Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fenerbahçe'liyim. Maçı izlemedim bile. Şimdi girince gördüm. Ama bu şampiyonluk da hakkınızdı. Fatih Kaptan çok uğraştı. Kaç kaç bitti bu arada ?
Tekrar ve tekrar tebrik ediyorum.
Futbol rekabetle güzel. Savaş abiyle, Haluk abi ayrı takımları tutuyor diye düşman olabilir mi hiç? Birbirimizi kızdırmak ne kadar normalse kırmak da bir o kadar salakça. Kazanan ne olursa olsun hak etmiştir. Kaldı ki bence lig altı hafta önce bitmişti. Şampiyon takımı ve taraftarlarını kutlarım ben de.
Galatasaraylıyım futbolu da severim ama artık futbol maçı izlemekten keyif almıyorum. Masa başı oyunlar bir tarafa da Sn.Demirören ve ligtv ekibi uzak durun futboldan. Allahtan sonunda lig bitebildi. Tebrikler iki tarafa da...
Bir fenerbahçeli olarak tüm galatasaraylı arkadaşlarımı en içten dileklerimle kutluyorum ve tebrik ediyorum. Uzun bir maratondu...saçma bir maratondu. 9 Puan fark ile zaten ligi bitirmişsiniz sonuna kadar hakkınızdı. Sadece federasyonun kasasına para girsin diye böyle saçma bir uygulama yapıldı ve boşu boşuna kulüpler arasında gerginlik yaratıldı. Bunlara hiç gerek yoktu. Sonuna kadar hak ettiniz bu şampiyonluğu...doya doya tadına varın. Tekrar tebrikler.