Sailor Moon - Ay Savaşçısı 5 Bölüm 4K Türkçe Dublaj

c2.koru

Yeni Üye
25 Ocak 2025
7
18
HHPM08N.jpeg

Sailor Moon - Ay Savaşçısı - 5 Bölüm - TRT Türkçe Dublaj - 4K Restorasyon - 3840P - [c2.koru]

Sailor Moon 1991 - Bishoujo Senshi Sailor Moon - (美少女戦士セーラームーン) - Ay Savaşçısı 5 Bölüm 4K 3840x2160 16:9 H264----------------------------------------------------------------------------
[Ses] AAC 512kbps, 5.1, 48000hz AMD Codec
Ses Restorasyon - Encode - 4K Senkronizasyon : [c2.koru]
TRT Kayıt : Ediz Doğan
Kaynak : JP-BD (CxRaw)
GDrive linkinden indirebilirsiniz.
14.1 gb
https://drive.google.com/file/d/1RDMv0Dv6TDIgkQ7mFdnKPQViqsJgufFE/view?usp=sharing

Son düzenleme:

c2.koru

Yeni Üye
25 Ocak 2025
7
18
Youtube'a günlerce emek verdiğim Sailor Moon'un, mevcut Türkçe Dublajlı 25 bölümünü tek başıma ses senkronizasyon ve teknik işlemlerini yapıp yüklemek istemiştim, izlemek isteyen çok insan vardı fakat videolar telif hakkından dolayı kaldırıldı, bende bu projeyi askıya aldım uzunca bir süre, türkçe ses dosyaları hasarlı ve ses kalitesi çok düşük bu işlemleri yapıp CxRaw'ın kaynağını encode etmek hayli zahmetli bir iş, bitirdiğim 5 bölümü paylaşıyorum kalan 20 bölüm içinde talep olursa geri bu projeye devam edebilirim, kimse umursamazsa da böyle kalır. İyi seyirler...

bliyaal

Yeni Üye
18 Ocak 2020
87
256
Hocam sağolasın. Torrent dosyasını açtım, ama henüz indirmiyor. Zamanında, 1996 yazında ATV de serinin bir kısmını yayınlamıştı, ama tüm seriyi yayınlamadılar. Serinin tamamını TRT 2000-2001 arasında yayınladı. Ama ana karakterlerde ATV'nin dublajı çok daha iyiydi.

c2.koru

Yeni Üye
25 Ocak 2025
7
18
Torrent için güncel tracker ekleyebilirsiniz trackersiz oluşturdum basitçe, ben seed ediyorum, ama kısa zamanda buluta atıp linkini ekleyeceğim. Bu serinin normalde 200 + 3 bölümü var fakat tv capture eden arkadaşlar 25 bölüm + bir kaç dakikalık video kesitleri yükleyebilmişler, o da ses kalitesi çok kötü videonun içine başka kendi sitelerini tanıtan sesler eklemişler, ben ses üzerinde bin bir türlü işlemden sonra cızırtısız yumuşak bir ses elde ettim kaynak görüntüyü upscale ettim yeniden kodlandı, sesler senkronize değildi videodaki konuşmaları teker teker kontrol ederek senkronize ettim, videonun ortasında intro seslerini ve TRT'nin uygunsuz diye kestiği sahnelerin sesleri de yok maalesef onları da kaynak sesten ekledim harmanladım, bir nevi extended cut oldu. Gönül ister ki 200 bölümün tamamının türkçe ses dosyaları olsun hepsini yapıp 4K Complete sürüm olarak verelim veya gönül ister ki BDMV türkçe dublaj paylaşalım. Bu emeğin sonucunda ne oldu derseniz videolarda ay savaşçısının kostümle dönüşüm sahneleri var ' usagi's beaufiful transformation' diye o telif hakkıyla korunan bir sahne olduğu için hiçbir yere de ekleyemiyoruz, hiçbir şey yapılamıyor. Yine de bu 5 bölümün kendi hard diskimde durmasını istemedim, iyi seyirler.
GDcJZeA.png

Emiremre

Yeni Üye
18 Nis 2022
24
15
Torrent için güncel tracker ekleyebilirsiniz trackersiz oluşturdum basitçe, ben seed ediyorum, ama kısa zamanda buluta atıp linkini ekleyeceğim. Bu serinin normalde 200 + 3 bölümü var fakat tv capture eden arkadaşlar 25 bölüm + bir kaç dakikalık video kesitleri yükleyebilmişler, o da ses kalitesi çok kötü videonun içine başka kendi sitelerini tanıtan sesler eklemişler, ben ses üzerinde bin bir türlü işlemden sonra cızırtısız yumuşak bir ses elde ettim kaynak görüntüyü upscale ettim yeniden kodlandı, sesler senkronize değildi videodaki konuşmaları teker teker kontrol ederek senkronize ettim, videonun ortasında intro seslerini ve TRT'nin uygunsuz diye kestiği sahnelerin sesleri de yok maalesef onları da kaynak sesten ekledim harmanladım, bir nevi extended cut oldu. Gönül ister ki 200 bölümün tamamının türkçe ses dosyaları olsun hepsini yapıp 4K Complete sürüm olarak verelim veya gönül ister ki BDMV türkçe dublaj paylaşalım. Bu emeğin sonucunda ne oldu derseniz videolarda ay savaşçısının kostümle dönüşüm sahneleri var ' usagi's beaufiful transformation' diye o telif hakkıyla korunan bir sahne olduğu için hiçbir yere de ekleyemiyoruz, hiçbir şey yapılamıyor. Yine de bu 5 bölümün kendi hard diskimde durmasını istemedim, iyi seyirler.
GDcJZeA.png
Çizgi film arşivi yapıyor musunuz

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,097
22,090
Kamlançu
Benim hanım bunun hastası :)
İndiriyorum hemen. Teşekkürler üstadım.
Keşke dediğiniz gibi serinin tamamı olsaydı da nostaljik bir keyif yapabilseydik...