S.A hayırlı günler,hayırlı ramazanlar , martial arts/survival/vücut geliştirme kitapları hakkında

crow88

Yeni Üye
14 Eki 2019
7
39
Dikkatimi çekti,uzak doğu sporları/vücut geliştirme/survival üzerine kitaplar az veya yok
Eğer gerek görür,uygun bulursanız kitapların sadece linklerini vererek paylaşım yapabilirim,şu an başka sitede bu paylaşımlara devam ediyorum.
duruma göre medafire yükleyip paylaşırım.
herkese kolay gelsin

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,426
40,383
İstanbul
Dikkatimi çekti,uzak doğu sporları/vücut geliştirme/survival üzerine kitaplar az veya yok
Eğer gerek görür,uygun bulursanız kitapların sadece linklerini vererek paylaşım yapabilirim,şu an başka sitede bu paylaşımlara devam ediyorum.
duruma göre medafire yükleyip paylaşırım.
herkese kolay gelsin
Paylaşım arzunuz için teşekkür ederim, sayın crow88. Lakin odağımız çizgi roman. Evet e-kitap tarzındaki kitaplar paylaşılabilir ama bunun içinde basım tarihinden itibaren en az 25 yıl geçmiş olması gerekiyor. Çok fazla telif ihlali bildirimi aldık.

Bu şartları sağlıyorsa ve arzu ediyorsanız günde 1 konu ile ya da isterseniz tek bir konuda topluca paylaşım yapabilirsiniz.

crow88

Yeni Üye
14 Eki 2019
7
39
anlıyorum ,zaten kitabın kendileri genelde eski baskılar oluyor,vermiş olduğum linkler başka sitelere ait oluyor,örnek vermem gerekirse

genelde ingilizce-rusca çok azda yerli kitaplar var,ilginiz için tşk ederim