Renkli Zagor 505

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bilgehansadi

Yeni Üye
24 Eki 2025
33
225
keyifli okumalar
Bunları hazırlamıştım. Bundan sonra ilerideki sayıları paylaşırım İnşaallah. Bende TÜM ZAGOR SAYILARI VAR

(Bunları, Sayın Yönetici, Zagor Renkli Seri Orijinal Sıralı Liste'ye eklemeniz ve bu liste tamamlansın diye göndermiştim. Fakat oradan daha önceki 497-498-499 sayıları silmişsiniz. O liste sadece Homeboy arkadaşa mı ait?)

Moderatör tarafında düzenlendi:

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
6,156
18,908
Üstadım silinen dosyalar yok, listelerin düzenlenmesinde yetkili üstadlar. bu paylaşımları daha sonra listeye ekler. Çeviri balonlama ve tarama listeleri farklı olmaktadır.
Emek ve paylaşımlarınız ile katkılarınızdan dolayı teşekkürler.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,465
40,874
İstanbul
keyifli okumalar
Bunları hazırlamıştım. Bundan sonra ilerideki sayıları paylaşırım İnşaallah. Bende TÜM ZAGOR SAYILARI VAR

(Bunları, Sayın Yönetici, Zagor Renkli Seri Orijinal Sıralı Liste'ye eklemeniz ve bu liste tamamlansın diye göndermiştim. Fakat oradan daha önceki 497-498-499 sayıları silmişsiniz. O liste sadece Homeboy arkadaşa mı ait?)

3 kitabı birlikte paylaşmışsınız. Tek tek konu olarak açılmalı. Size paylaşımınızla ilgili bir mesaj göndermiştim. Ona uygun paylaşım yaparsanız sevinirim.

Saygılar,

Son düzenleme:

say''er

Aktif Üye
10 Mar 2011
256
2,059
Paylaşılmış olan 497, 498, 499, 504 ve 505. sayılar ''" sitesinden alıntıdır. İzinsiz paylaşımı forum kurallarınca yasaktır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

bilgehansadi

Yeni Üye
24 Eki 2025
33
225
Başka bir site ile birebir aynı sadece kapak değiştirilmiş haklısnız.

Sayın @bilgehansadi linkler şimdilik kaldırılmıştır. Konu ile ilgili yorumunuzu bekliyoruz.

Saygılar,
Hayır. Başka dediğiniz siteyi bilmiyorum. Kendim taradım. Kitap asılları elimdedir. Tüm zagor renkli serisinin kitapları bende var. Zanna istinaden linkini silmeniz şevkimi kırdı. Kapak değişimi ne demek ve nasıl değiştirilir bunu da bilmiyorum. Balonlama yapmadım zira kitaplar zaten Türkçe.
Neyse, siz bilirsiniz. Anladığım kadarıyla aynı seri üzerinde çalışan diğer arkadaşa yer açabilmek için yaptığınızı düşünüyorum.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,465
40,874
İstanbul
Hayır. Başka dediğiniz siteyi bilmiyorum. Kendim taradım. Kitap asılları elimdedir. Tüm zagor renkli serisinin kitapları bende var. Zanna istinaden linkini silmeniz şevkimi kırdı. Kapak değişimi ne demek ve nasıl değiştirilir bunu da bilmiyorum. Balonlama yapmadım zira kitaplar zaten Türkçe.
Neyse, siz bilirsiniz. Anladığım kadarıyla aynı seri üzerinde çalışan diğer arkadaşa yer açabilmek için yaptığınızı düşünüyorum.

Taradınız mı? :)

Hocam bizi böyle şeylerle uğraştırmayın lütfen. Zamanımız, motivasyonumuz, moralimiz kısıtlı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...