Reklamlar, bilmem kaç?

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
761
22,827
Bu ay reklamları mart ayı ya da bayram diye adlandırmak istemedim. İkisi bir arada işte... Mart balonsuz, bayram da şekersiz geçmez değil mi? Bayramın gelişi arifeden belli olur derler. Mart ise kapıdan baktırır balonları patlatır diyelim ve reklamlara geçelim.
Varan 1. Kai Falke 0. Gerçekten 0 diyebileceğimiz bir albüm. Her şeyin başlangıcı. Ama bir de HS var ki, futbol tarihinden bahsediyor olduğu için ve de tarihle aram iyi olmadığı için anladınız siz onu.
Varan 2. Rahan Albüm 26/3... Dünya tarihinde Vahşi çağların oğlu Rahan'ın son macerası. Usta çizeri Cheret ölünce yetim kalmış olmasının yanında macerası da yarım kalmış.
Varan 3. Belki de el attığıma pişman olduğum bir seri. İki büyük yayınevi tarafından denense de 17.sayıdan sonrası basılmamış. Ve bana Aman Allah'ım dedirten bir kahraman. Çizgi roman olmasına çizgi roman ama çizimden çok balon var. Doldur doldur bitmiyor. :)
Varan 4. Flash Gordon Vol-1 Daha önce eklediğim 0. sayısı dahil 0-5 arası. Şu an 15.sayı ile 3. vol bitmiş ama 4. vol nisan ayında başlayacak. Sizler 2.volü nisanda 4.volü ise mayısta okuyabileceksiniz. (Biraz ileri tarihli reklam mı oldu ne?)
Varan 5.Star Wars Cilt 10. Türkiye'da 9 çildi yayınlanan serinin altı sayılık onuncu cildi.
Varan 6 Skinbreaker yani namı diğer Deri-kıran sayı altı. Yurt dışı yayınını yakaladığım için (sanki çok sayı yapmışız gibi biraz hava mı attım ne?) artık aydan aya bir sayı ile devam edeceğiz inşallah.

Her zaman daha iyiye ve daha güzele.