Rambo geri dönüyor..

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,741
45,661
denize sıfır
36595rambogeridonuyor150.jpg
ABD'nin tek kişilik ordusu Rambo serinin 5'inci filimiyle geri dönüyor. Hazırlık çalışmaları başlayan filmde Rambo, Meksika'daki uyuşturucu baronlarıyla savaşacak.

Ünlü Amerikalı oyuncu Sylvester Stallone, bir Vietnam gazisini canlandırdığı ''Rambo'' serisinin beşincisini çekmeye hazırlanıyor.

65 yaşındaki oyuncu, MTV'ye yaptığı açıklamada, serinin son filminin senaryosu üzerinde çalıştığını ve ''Rambo'nun bu kez Meksika'da uyuşturucu baronlarına savaş açacağını söyledi.

Stallone, ''İlk Kan'' adlı ilk Rambo filmini 1982 yılında çekmişti.

''Rambo''nun Myanmar'da bir grup misyonere yardımcı olduğu serinin 4'üncü filmi 2008 yılında gösterime girmişti.

Bir boksörü canlandırdığı ''Rocky'' serisiyle de ün Stallone, en son ''Cehennem Melekleri 2'' filminde oynadı.

mynet

cobra

Süper Üye
23 Kas 2009
526
1,403
Gerksiz bir zorlama daha , Rambo 4 faciasından sonra yeni bir facia daha geliyor , zaten bir tek ilk filmi severim biraz derinliği olan bir filmdi

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,832
39,323
İstanbul
Bu link haricinde film hakkında hiç bir bilgi bulamadım. Film çekildiyse niye oynatılmıyor; oynatılıyorsa niye haberi yayınlanmıyor.. :) Bilgisi olan varsa, beni bilgilendirirse sevinirim..

Son düzenleme:

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,832
39,323
İstanbul
Ben şahsen eski günlerin hatırına 5'in çekilmesinden memnunum. Ne de olsa Rambo çocukluk kahramanlarımdan biri.. Slyvester Stallone adının olduğu yerde illa ki hayranları vardır.. :)

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,548
29,477
İzmir
Bir film hakkında en doğru film için imdb sitesine bakmak lazım.

Stallone'un yapacağı filmler arasında Rambo'nun yeni bir versiyonu şimdilik gözükmüyor.