Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Arabadan çıkanlar : Sedat Bucak , Abdullah Çatlı , Hüseyin Kocadağ , Gonca Us"
Meral Akşener (şimdi bu da nereden çıktı demeyin. Biraz sabır.) : Tansu ve Özer Çiller çiftinin siyasi ve manevi kardeşi. İçişleri Bakanı olduğu dönemde geceyarısı baskınıyla emniyet genel müdürü ataması yaptı."
Meral Akşener seçim turlarından birinde Siverek'e yolu düşünce kiminle görüşmüştü anımsayan var mı? Ben yanıtlayayım Sedat Bucak ile görüşmüştü...
Peki Kılıçtaroğlu'nun oluşturduğu saçma sapan insanları topladığı 6'lı masayı da anımsayanlar var mı? O masada neler yaptı Meral Akşener ve İyi parti cengaverleri... Ne oldu Kılıçdaroğlu'na ( Kılıçdaroğlu da bu seçimi kaybettirenlerden biriydi.) seçimi kaybettirdikten sonra kendi partisinden güvendiklerine ne demişti? "Ben devlete son görevimi de yaptım." Şimdi anladınız mı ? Neymiş ? Hangi Devlet'e son görevini yapmış. Hangi devlete görevi gereği ittifak ettiği partilere hatta kendi partisine bile ihanet etmiş oldu...