Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Prömiyer Haftalık Sinema Dergisi Sayı 31 (9 Temmuz 2004)
"Sabun köpüğü hayallerle süzme hayatlar yaratıyoruz. Dövizdeki iniş çıkışlar yüzünden yok olan aileler, artık kara komediye dönüşen kredi kartı mağdurlarının toplum içinde neredeyse benimsediğimiz konumları ve vatan savunmasında verdiğimiz binlerce şehit hafızalarımızın tozlu raflarında unutuluyor."
Bu satırların yazıldığı bölümün girişinde ise ; "Özal dönemi diye nitelendirilen ve bilinçli bir kültürsüzleştirme politikasının da adı olan seksenli yıllarda yetişen sinemacılar, geçmiş kuşakların aksine var olduğu topluma ilgi duymayı ve onun içine düştüğü durumu kendi üslubuyla görsel malzeme olarak perdeye aktarmayı neredeyse gereksiz sayıyor."
Bu satırlar "Arka Pencere" bölümünde Aydan Gündüz'ün satırlarından.
Ben renklerle ve büyütmelerle zaten yorumumu yansıtmış oldum. Başka da yoruma şimdilik gerek görmüyorum...
Kötü adam rollerinin Ahmet Tarık Tekçe'den sonra gelen en önemli adlardan biri de Hüseyin Baradan'dır. Okunacak bir yazı. Yeşilçam nostaljisine bulanmak isteyenler okumalı...