Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Prömiyer Haftalık Sinema Dergisi Sayı 27 (11 Haziran 2004)
Sayın abboritta ; Turuva filminin eleştirisinin girişine bakınız :
"Truva filminin ortaya çıkmasından sorumlu bütün sinema dahisersemlerine binlerce yıllık minnet borcumuz olduğunu sanan yerli dahisersemler de turizm patlayacak diye seviniyor."
Müthiş bir eleştiriye giriş. Müthiş bir üslup... Ancak "dahisersemler" türetim sözcüğünü yadırgadım...
Filmi seyretmiştim. Aşilin Hektoru yenmesi ve de öldürmesi , beni o kadar üzmüştü ki günlerce aylarca sürmüştü. Veeeeeee ....... Atatürk'ün ne kadar bilinç yüklü bir insan olduğunu da anımsamıştım. Yunanlıları bozguna uğrattığında ne diye bağırmıştı .... Hatırlayanınız var mı ? Ben yazayım "Hacitakissssss !!!! Hektor'un intikamını aldım!!!!!!" diye dağın tepesinden ovaya böyle bağırmıştı... Ona hayranlığım bin kat daha artmıştı...
Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim...
***NOT :Neden Nazım Hikmet ile ilgili sayfalar okunmaz , görülmez hale sokulmuş. Bilerek mi yapıldı. Olacak iş değil...