Posta 'Salsa' dergisi (4-11 Temmuz 2007) Sayı: 2 İyi okumalar.
14 Nis 2012 #1 bayposta Onursal Üye Çeviri & Balonlama 21 Ocak 2011 2,029 21,879 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. İyi okumalar. Moderatör tarafında düzenlendi: 22 Ara 2020
14 Nis 2012 #3 N Nyo Kıdemli Üye 18 Eyl 2010 104 74 Lise çağlarındaydım bu dergi yayınlanırken yanlış hatırlamıyorsam. Bunu okuyan kızları görünce sinir olurdum, neden bilmiyorum. Emeğine, bileğine sağlık. Bir okusam mı, acaba neden nefret ediyordum bu dergiden?
Lise çağlarındaydım bu dergi yayınlanırken yanlış hatırlamıyorsam. Bunu okuyan kızları görünce sinir olurdum, neden bilmiyorum. Emeğine, bileğine sağlık. Bir okusam mı, acaba neden nefret ediyordum bu dergiden?
22 Ara 2020 #4 Baltimora Yönetici 16 Nis 2009 9,771 37,812 İstanbul Milliyet'ten sonra aynı isimli bir derginin yayınlanması da ilginç olmuş. Forumda fazla yer kaplamaması açısından bu paylaşımınızı da diğer Salsa dergilerinin yanına taşıdım Üstadım. Bilginize sunulur. Saygılarımla teşekkürler..
Milliyet'ten sonra aynı isimli bir derginin yayınlanması da ilginç olmuş. Forumda fazla yer kaplamaması açısından bu paylaşımınızı da diğer Salsa dergilerinin yanına taşıdım Üstadım. Bilginize sunulur. Saygılarımla teşekkürler..