PİS2YATIR _ Mehmet Sağlam

Doktor Kim

Aktif Üye
17 Mar 2011
325
14,157
PİS2YATIR _ Mehmet Sağlam _ Yerli bir yazarımızdan iyi bir bilimkurgu _ Alıntıdır kitap görünümüyle düzenledim.


PİS2YATIR 4mb PDF:


3,5 milyar yıl öncesinden, günümüzden bir kaç yüz yıl öncesine kadar, evrimleşmiş 3-4 milyar arası canlı türü sayısı, günümüzde 35 milyona kadar düştü ne yazık ki ! Çünkü diğerlerinin NESLİ TÜKENDİ.
Özellikle son 200 yıldan beri, mikro organizmaları, çok sayıda hayvanı, bitki ve insan türlerini giderek artan bir hızda acımasızca katlettik. Evren'de sonsuz miktarda enerji varken, doğamızı zehirleyen fosil yakıtlar için birbirimizi öldürdük. Mavi denizlerimizi ve berrak ırmaklarımızı kirlettik. Atmosferimizin kimyasal dengesini bozduk, saf yağmurlarımızı asit yağmuruna dönüştürdük.Kutsal ormanlarımızda hayat bulan milyarlarca irili ufaklı canlıyı yok ettik. Analarımızın ak sütünü dahi pestisitlerle zehirledik, bu yüzden gelecek nesillerin pozitif evrimini de tehlikeye soktuk. Sudaki balıklar, havadaki kuşlar, ormandaki hayvanlar ve kentlerdeki bizler kansere yakalanıp ölmeye başladık.Gezegenimiz giderek hastalanıyor, canlılığını kaybediyor ve çölleşiyor.
Öylesine bireyselleştik, bencilleştik ve Doğa'nın özünden uzaklaştık ki; gereksinmelerimize tapar hale gelerek Kutsal Kozmik Bilinç'imizi yitirmeye başladık. Onarılmasına olanak olmayan daha binlerce suçu, vahşi uygarlığımız adına pervasızca işledik..
pis2yatr01.jpg


ps2ytrzg01.jpg


cdpjp.jpg

ZAMANGEZGİNİ
BAYHUN ÖNTÜRK
 

kral911

Süper Üye
12 Ocak 2010
3,050
1,506
türk olduğu belli simitin ne işi var kapakta diyesim geldi...çok sağol..
 
Üst