PDF ile ilgili yardım isteği.

gurcansarı

Çeviri & Balonlama
10 Tem 2010
587
3,700
istanbul
öncelikle vaktinizi aldığım için özür dilerim, fakat internet sitelerinin ve blogların sayfalarını pdf e çevirip saklamamı sağlayan müthiş bir program/eklenti buldum. bunun sayesinde turizm otelcilikte okuyan kızım için internetten deliler gibi döküman toplayıp pdf olarak biriktirmeye başladım. malum kitaplar hem pahalı hem de türkçe de pek fazla kaynak bulunmuyor.
sorun şu ki pdf olarak saklayacağım ingilizce sayfayı ekranda translate ettiğimde sadece ilk sayfa türkçe oluyor ve geri kalanlar ingilizce kalıyor.
uzun lafın kısası kaydettiğim pdf ler üzerinde değişiklik, metin silme ve ekleme yapabileceğim ücretsiz ve efektif bir programa ihtiyacım var.
konuyla ilgili yardım, bilgi ve yönlendirmelerinize talibim.
bu kadar uzun yazdığım için tekrar özür dilerim ama neyi niye istediğimi tam olarak bilmenizi istedim.
teşekkürler.
 

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,367
141,678
Adobe.Acrobat.Pro.DC.2019.021.20061

bu programa bi baksana kardeşim, full sürümüne sanırım her türlü değişiklik yapılabiliyor. Ben kullanmadım ve bilmiyorum ama kullananlar var forumumuzda. Onlar yardımcı olacaklardır bu konuda.
 

gurcansarı

Çeviri & Balonlama
10 Tem 2010
587
3,700
istanbul
bende adobe var ama pdf de bir değişiklik yapmak istediğimde beni hemen bir ödeme sayfasına yönlendiriyor.
benim aradığım ücretsiz bir program. google dan arayınca karşıma çıkan birkaç program var ama güvenemiyorum açıkçası, buraya da belki kullanan, deneyen vardır diye bu yazıyı yazmıştım.
ilgine çok teşekkür ederim.
 

gobalak

Kıdemli Üye
6 Tem 2011
183
271
İstanbul
ofis (word) gibi yazılımlar -open ofis adı altında ücretsiz sürümü de mevcuttur,
birçok vektörel çizim programı coreldraw adobe illustrator vb yazılımlar da pdf belgelerini açabilir ve düzenleyebilir.-ücretsiz vektör çizim programları için bakabilirsiniz.

Yalnız sorun şu ki, her zaman için gelen metin ve resimler istenilen nitelikte olmayabilir ve biraz uğraştırabilir. Temelde , biliyorsunuz PDF yazıcı için oluşturulmuş dosyanını elektronik temelde okunmasını sağlar.
 

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,211
75,344
diye bir yazılım varmış, ana sayfasında ücretsiz versiyonun da olduğu anlaşılıyor (kısıtlamaları nedir, bilmiyorum. Ben kullanmadım). Çevirdiği diller arasında Türkçe de var. Bir bakın isterseniz.

Bir de yazılım gözüme çarpti.
 
Son düzenleme:
Üst