Patronunuzu öldürmenin 101 yolu

Hones

Guest
11 Nis 2009
3,035
11,224
Graham Roumieu adlı sanatçının ispanyolcaya çevrilmiş bu albümünde , patronunuzu öldürebileceğiniz 101 yöntem gösterilmiş :) Sanatçının sitesine bakabilirsiniz.

1010001.jpg

2yo4x2c.jpg

35jc7r4.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

drdex

Yeni Üye
25 Şub 2026
14
19
Elbette iyi patronlar da vardır fakat nadirdirler. Patronların çoğu sinir etmeyi sever ve oldukça da asabidirler. Eh, patronunuz canınızı mı sıktı? Öfkeniz mi kabardı günden güne? İşte tam de size göre bir kitap biliyorum :)

Graham Roumieu usta ne döktürmüş ama varya :) Ama bakın peşi sıra uyarayım, kitapta kesme biçme çizimleri çokça var. Yoksa patronu tatlı dille mi yumuşatacaktı? Bu kitaptaki tüm çizimler bıçak kadar sivridir ve kan doludur. Zaten bu kitaptaki herhangi bir yöntemde bile patronun hayatta kalması mümkün değil. Eğlencenize bakın, alın inceleyin. Bana hak vereceksiniz. Öyle kafaya alınacak, gırgırına bir kitap fakat bir o kadar da merak uyandırıcı... Sonraki çizimde acaba ne var? Kitap boyunca merak edip durdum, merakım capcanlıydı. İki güne yayarak keyfini çıkara çıkara bitirdim. Yahu bunları hayal etmek çizerin nasıl aklına geliyor, şaştım kaldım. Belki onun da zamanında patronuna birikmiş öfkesi vardı :)