özür dilerim ve hoşçakalın

filmografi

Süper Üye
8 May 2010
1,420
2,363
istanbul
sevgili dostlar

uzun süredir kafamda olan bir durumdu. bundan sonra aktif üyeliğimi ve balonlama yapmayı aşağıda bahsedeceğim bir istisna haricinde bir süre sonra bırakacağım.

bu nedenle bir şekilde (yardımım olduğu, direk yaptığım vs.) yarım bıraktığım ya da yarım kalacak çalışmalar için sizlerden ve ortak çalışmalar yaptığım sevgili arkadaşlarımdan özür dilerim.

sadece sevgili savok'a söz vermiş olduğum dampyrleri ve gulyabani dostum ile yaptığımız fevrenin son sayısı ve kaptan swing'i sonlandıracağım.

diğer işlerin sonu çok uzun ve ben onları bitiremeyeceğim için tekrar özür dilerim...

herkese sevgiler, hoşçakalın...

gruznan

Çeviri & Balonlama
20 Eki 2011
251
916
daha yeni yeni güzel işler yapmaya başlamıştık...ama buradaki paylaşımlarımızdan daha önemli mücadeleler gerçek hayatta devam ediyor...önemli olan orada herşeyin yolunda gitmesi...

daha sonra, belki başka çalışmalarda tekrar görüşürüz...

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,547
1,032
Bursa
Yapma yav üzüldüm doğrusu, ama gruznan ın dediği çok doğru gerkek hayatta ki aile,iş,ders vb. şeyler daha önemli.
Şu ana kadar ki emeklerin için çok teşekkürler Allah razı olsun sayende güzel eserleri okuma fırsatımız oldu. İnşallah tez zamanda sorunlarını halledip aramıza dönmen dileğiyle Allah'a emanet :rolleyes:

kinowa

Süper Üye
5 Nis 2009
2,778
4,728
Sevgili dostum herkesin arşivinde ınanılmaz emegin var.. Kendi adıma tüm çabaların için çok çok teşekkür ediyor ve aslında istemeye istemeye içine girdigimiz gerçek hayatta da her şeyin senin olmasını istedigin gibi olmasını temenni ediyorum..

dezocan11

Çeviri & Balonlama
10 Kas 2009
162
231
İzmir
site değerli bir üyesini kaybediyor...
şimdiye kadar vermiş olduğun emekler için tekrar teşekkür ederim...

kral911

Süper Üye
12 Ocak 2010
3,034
1,510
tüm emeklerin için çoook teşekkürler umarım herşey istediğin gibi olur ama kapıyı kapatma ilerde yine aramıza dön..

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,457
309,497
Sevgili "filmografi",
sizi anladığımı sanıyor
ve önemli bir nedeniniz olduğuna gönülden inanıyorum.
Bir gönül dostundan daha ayrı kalacak olmak,
bizleri üzmekle birlikte, kararınıza saygı duyuyorum.
Tüm bunlara karşın zaman zaman da olsa,
birkaç satır da olsa yorumlarınızı görmek
ya da afiyet haberlerinizi almak bizleri sevindirir.
Bir gönül dostundan, bir kardeşten ayrılmanın üzüntüsü ile
kararınız için "hayırlı olsun" diyor,
tüm katkı, emek ve fedakarlıklarınız için
şahsım ve tüm çizgi romanseverler adına
size teşekkür ediyorum.
Her şey gönlünüzce olsun.
Sevgi ve saygılarımla...

bayrakzaf.gif

KARAOĞLAN

Onursal Üye
2 Şub 2010
3,006
21,148
Gaziantep
Sevgili "filmografi"
"oy vermek bir şeyleri değiştirseydi, yasaklanırdı." Emma Goldman
Demek ki her yorumunun altında Emma Goldman'ın bu sözünü artık göremeyeceğiz.Oysa günümüzde çok şey ifade ediyor du bu sözcük.Hafızamızı canlı tutuyordu.E.Goldman'ın, Hayatımı Yaşarken'in 1.cildinin sonuna gelmiştim,2 aydan deri elime almadım.Bu vesileyle okumaya devam edeyim.

Son düzenleme:

uzung

Yönetici
14 Ağu 2009
3,438
28,876
İstanbul
Sevgili Filmografi,
Seninle tanıştığım ve sohbet ettiğim için mutluyum. Sitede çok büyük emeklerin var.
Umarım hayatta her şey yolunda gider. İyi haberlerini duyabilmek dileğimle hoşçakal.

{denizci}268

Süper Üye
24 Eki 2010
483
39
sitemize vermiş olduğun emek ve çabalar için çok teşekkürler sağol varol umarım sizi tekrar sitemizde görmek dileğiyle.

umut22

Aktif Üye
8 Tem 2010
397
993
çok kitabını indirdim, hakkını helal et, herşey gönlünce ve dileğince olsun.

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,171
4,857
Geç geldin erken gidiyorsun dostum...
Yapacak çok işimiz vardı ..
Verdiğin tüm haklarını helal etmen dileğimle..

hanefi

Süper Üye
13 Şub 2010
3,138
849
Kardeşim hakkınızı helâl edin.
Allah yolunuzu açık etsin.
Yeriniz kalbimizde, ilk fırsatta tekrar aramızda görmek istiyoruz.

ccahitkar

Onursal Üye
30 Eki 2010
4,801
2,733
metu
Gerçekten çok üzüldüm,bir çok çeviri ve balonlama sizin sayenizde forumda yerini aldı,emekleriniz çok fazla, her şey için büyük bir teşekkür ederim.Hayatta başarılar.

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,443
83,066
hiçbiryerde :)
sevgili filmografi fotoğraflarını
görmüştüm forumda, kitap fuarı
sonrası...
forum kardeşliği varsa eğer,
kardeşlerimden birisin diyorum...
ve her şey gönlünce olsun,hoşçakal...;)

cengizgul

Çeviri & Balonlama
29 Ağu 2011
750
1,745
ödenemez emeklerin için çok teşekkürler. inşallah hayatında huzur sukun ve sağlığı bulur ara sırada olsa tekrar buralarda olma fırsatını bulursunuz. herşey için tekrar çok teşekkürler. saygılar.

neptunn

Süper Üye
27 Tem 2009
1,860
5,204
Sevgili dostum, hayat bir mücadele içinde akıp gidiyor.İnsanı insan yapan değerlerin başında ise mücadele etmek gelir diye bir söz vardı.

Hepimiz buraya günün stresinden uzaklaşmak için geliyoruz.Buna mukabil eğer forumun sorumlulukları stres yapmaya başlamışsa forumdan uzaklaşmak bunu çözecektir mutlaka.

Ancak dediğim gibi, uzaklaşmak ayrı bir şey bırakmak ayrı bir şey.Bence sen biraz forumdan uzaklaş.

Göreceksin fazla uzun sürmeyecektir.Huylu huyuna, suylu suyuna demişler sende kısa zamanda döneceksin kanısındayım.

Kendine iyi bak tez zamanda tekrar burada görüşmek dileğimle esen kal.

tumo05

Çeviri & Balonlama
5 Şub 2010
106
138
Başlığı görünce bir an inanamadım. Çok üzüldüm.
Bir ton laf yazacaktım ama siz sizinle çalışmaktan onur duyduğumu bilin ve hakkınızı helal edin yeter. Umarım en yakın zamanda aramıza geri dönersiniz.
Sağlıcakla hocam...

Shevarash

Süper Üye
24 Ocak 2010
1,237
979
İzmir
sevgili dostlar

uzun süredir kafamda olan bir durumdu. bundan sonra aktif üyeliğimi ve balonlama yapmayı aşağıda bahsedeceğim bir istisna haricinde bir süre sonra bırakacağım.

bu nedenle bir şekilde (yardımım olduğu, direk yaptığım vs.) yarım bıraktığım ya da yarım kalacak çalışmalar için sizlerden ve ortak çalışmalar yaptığım sevgili arkadaşlarımdan özür dilerim.

sadece sevgili savok'a söz vermiş olduğum dampyrleri ve gulyabani dostum ile yaptığımız fevrenin son sayısı ve kaptan swing'i sonlandıracağım.

diğer işlerin sonu çok uzun ve ben onları bitiremeyeceğim için tekrar özür dilerim...

herkese sevgiler, hoşçakalın...
İşler aile okul vs. mi yoğunlaştı yoksa şahıslarla ilgili bir problem mi var özel değilse öğrenebilir miyiz?

fenerbahce_100

Süper Üye
26 Mar 2009
1,836
1,033
Bütün problemlerinizi gönlünüzce halletmenizi diliyor ve çok değerli çalışmalar için teşekkür ediyorum.Sizi her zaman özleyecek ve hayırla yad edeceğiz sanal dünyadaki gerçek kardeşimiz...

filmografi

Süper Üye
8 May 2010
1,420
2,363
istanbul
İşler aile okul vs. mi yoğunlaştı yoksa şahıslarla ilgili bir problem mi var özel değilse öğrenebilir miyiz?

sevgili Shevarash,

genel bir durum benimkisi bazı kafama taktığım şeyler birikti, ben yoruldum vs. yani özellikle şundan diyebileceğim bir şey yok... birikmişti ve bu sonuca ulaştırdı beni. özel bir şey de yok ortada.

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,992
23,522
Sarıyer
Çalışma, aile, diğer yaşam gailelerinin üstüne bir de forum yükümlülükleri binince insan bir müddet sonra ister istemez su kaynatmaya başluıyor. Bir müddet geri plana çekilip izlemek faydalı olabilir kanaatindeyim. İşin aslı son 1 yıldır foruma balonlama & çeviri projelerinde inanılmaz katkı verdin, hep yazdığım gibi "motor olsa yanardı". Umarım yanmamıştır.

Başarılı çalışmalarını özleyeceğim.

gurselileri

Guest
18 Tem 2010
2,214
2,335
LÜLEBURGAZ
sevgili filmografi, dostlar ne söylenmesi gerekiyorsa birer birer söylemişler... onun için bana söyleyecek pek bir söz kalmamış... sadece şunu söylemek istiyorum... kendine çok iyi bak... diyara geçen katkıların unutulmayacak ve her zaman diyarın kapıları sana ardına dek açık olacak... önündeki tüm sorunların çözülmesi ve güzel günlere uzanan yolların açılması dileğiyle dostum...