Out of the Forests: The Art of Paul Bonner by Paul Bonner (Yazısız)

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
2,948
28,932














Out of the Forests

Bu kitapta, Valhalla'ya yaptığı ziyaretleri, harap olmuş geleceği ve aradaki muhtelif perili ve harap edilmiş mola noktalarını resimlerle canlı bir şekilde hatırlayabilen cesur bir sanatçı olan Paul Bonner'ın yüksek oktanlı eseri yer almıyor.

Burada, Paul'un 150'den fazla canlı ve ilgi çekici tam renkli tablosunun yanı sıra, sanatçının yirmi beş yıl boyunca Games Workshop, Mutant Chronicles, Fasa gibi fantastik rol oyunlarının en büyük isimleri için ürettiği çok sayıda karakter çalışması ve eskiz bulacaksınız...

Paul Bonner

Paul Bonner, aralarında Gray Star the Wizard, The Forbidden City, Beyond the Nightmare Gate ve War of the Wizards'ın da bulunduğu World of Lone Wolf oyun kitaplarının kapaklarını resimledi.

Portföyünde Games Workshop, FASA Corporation, Riotminds ve Rackham yer alıyor. Ayrıca birçok kitap kapağı ve fantastik türde (Tolkien ve Lloyd Alexander) uzun süredir devam eden çalışmalar için bir çift poster resimledi.

2008 yılında ilk sanat eseri koleksiyonu 'Ormanların Dışında' yayımlandı. Her şey olmasa da, bu kitap, büyük projelerinin çoğunun bir örneğini içeriyor.

Bonner'ın çalışmaları aynı zamanda yıllık Spectrum sanat kitaplarında da birçok kez yer aldı.

Dungeons & Dragons için yaptığı çalışmalar maceralarının kapak resmini de içeriyor.

Bonner'ın sanat eseri, canlı renkler, kontrast ve biraz abartılı özelliklerin kullanımıyla dikkat çekiyor. Diğer 'standart' ırkların çoğu sık olmasına rağmen, neredeyse hiçbir eserinde elfler yer almıyor. Tipik olarak şiddet sahnelerini tasvir etse de, eserlerinin çok azı aslında kan gösteriyor. Dahası, orklar gibi tipik vahşi yaratıklara ilişkin çizimleri, oldukça fazla kapris de dahil olmak üzere, normdan daha sempatik bir yön gösteriyor.

Bonner'ın çalışmaları, Eventide'dan başlayarak her yeni Magic: The Gathering genişleme paketinde yer aldı.

2005 yılında Bonner, Cadwallon Goblin'le kitap kategorisinde gümüş seviyede Spectrum Ödülü'nü kazandı.

 
Üst