One Piece - Neden İzlenmeli ( Kısa Videolu)

Saitama

Kıdemli Üye
1 Haz 2022
335
2,858
Bir animeden ne bekliyorsanız One Piece’de mevcut. Mangası dünyanın en çok satan mangası durumunda. Milyonlarca fan, milyonlarca satış, milyonlarca ürün, ciltler…


Nereden nasıl başlamalıyım bilmiyorum. Bu efsaneyi nasıl tanıtabilirim onu da bilmiyorum. Elimden geldiğince bahsedeyim. Yıllardır süren bir seri olması sebebi ile ilk bölümlerdeki çizimler hoşunuza gitmeyebilir ilk başta. Fakat esas tadı orada. Gerçekten 600’lü bölümlere geldiğinizde keşke ilk baştaki çizimleri korusaydı deseniz. Zira şuan ki çizimler ve renkleri pek kimse sevmiyor. Herkes şikayetçi. Fakat senaryonun mükemmelliği, mangakanın dehası anime ve mangayı zirveye götürüyor. Daha ilk bölümde ucundan gösterilen şeyin 500. bölümde konuya bağlanmasını görünce mangakaya hayran oluyorsunuz.

İçinde Çok sayıda mitoloji ve gizemlerle dolu olan bu evrene bağlanacaksınız.

www.youtube.com/watch?v=0xY4rZ4lxH8

One Piece dünyası çok farklıdır: Şeytan meyvesi yiyenler, kılıç ustaları, devler, cüceler, normal insanlar, gladyatörler, denizciler, korsanlar, balık adamlar, büyük insanlar, uzun kollular, uzun bacaklılar ve daha niceleri. Efsanevi güçler efsanevi yetenekler. Hepsi bir arada! One Piece’de! Korsanların tek amacı korsanlar kralı olmak. Denizcilerin tek amacı korsanları yok etmek.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst