Ombrax 117 Cehennem Yolculuğu - Türkiye'de Yayınlanmamış Maceralar

vefalı

Duayen
E-Dergi Takımı
16 May 2009
4,015
84,636
jEszuo.jpg
jEsvMW.jpg

Dostlar,tom braks genelde 250-300 indirme olurken like tuşuna bir türlü basmak bazı dostlarımıza zor
geliyor, bende'de paylaşımlar zor gelmeye başladı.118 ve 119 sayılar tay yayınları dönemi yayınlandığı için
bu sayıları atldım ister seniz bu sayılar hazır paylaşırım.

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
5,024
14,965
Allah'tan Like tuşu paralı değil bu Forumda rahmetli Kemal Sunal'ın dediği gibi her şey belleş, hayal gücümüzü zorlasak bile elde edemeyeceğimiz kadar muazzam bir Çizgi Roman arşivine ve yaşımızdan büyük tarihi eser gibi muhteşem kitaplara kavuştuk. Bunları gözü gibi bakıp saklayan arşivleyen ve bu arşivi bizlere kavuşturan paylaşan tüm üstadlara sonsuz teşekkür ederim. Minnettarım bu yüreği güzel üstadlara. Like tuşu o kadar basit bir tıklama olarak görmemek gerekir. Kendi açımda söylüyorum. Bu forumda paylaşılan eserleri indirdiğimde veya ilgim dışında olanlara bile emeğe karşı LİKE tuşuna basıyorum ayrıca bir daha bu konu ana ekrana düşünce acaba bunu indirdim mi, indirmedim mi? endişesini ortadan kaldırıyor.
Bütün paylaşımcı ve engin bilgilerini bizlere yorumlarla aktarmaya çalışan üstadlarıma sonsuz teşekkürler sevgi ve saygılarımı iletiyorum. İyi ki varsınız.

kuriboh

Süper Üye
23 Ağu 2018
512
1,180
şu an dünya'da
jEszuo.jpg
jEsvMW.jpg

Dostlar,tom braks genelde 250-300 indirme olurken like tuşuna bir türlü basmak bazı dostlarımıza zor
geliyor, bende'de paylaşımlar zor gelmeye başladı.118 ve 119 sayılar tay yayınları dönemi yayınlandığı için
bu sayıları atldım ister seniz bu sayılar hazır paylaşırım.
paylaş usta eksik kalmasın.

godes

Aktif Üye
26 Kas 2013
453
2,440
Siz paylaşın, biz Like atalım üstadım. Paylaşmaktan asla vaz geçmeyin. Sizler paylaştıkça bizler okuyoruz. Emeğinize, paylaşımınıza sağlık. İyi ki varsınız!