15 Eki 2011 #1 DeadFool Süper Üye 21 Ara 2010 556 324 Batman sevmesemde bence çr Dünya'sının en iyi villian'ı Joker'dir.Sırf o yüzden bu romanı arıyorum.BaykuşYayıncılık çıkardı elinde olan var mı?
Batman sevmesemde bence çr Dünya'sının en iyi villian'ı Joker'dir.Sırf o yüzden bu romanı arıyorum.BaykuşYayıncılık çıkardı elinde olan var mı?
17 Eki 2011 #2 J jack Herşeyden önce sayılı eserlerden biridir mutlaka okunmalıdır jokeri bile sevmeseniz okuyun derim.. Türkçe yayını baskısı tükenti ve çok fahiş fiyatlarda satılıyor ve gereksiz pahalı o baskıya göre sadece tükendiği için 65/120 tl fiyat biçiliyor.. Ben orjinal deluxe edition hard cover kapaklı baskısını 17.99$ dan aldım ve türkçe baskısından 100 gömlek daha güzel.. Sitede varmı dikkat etmedim yoksa paylaşan biri olursa çok güzel olur ve herkes okur....
Herşeyden önce sayılı eserlerden biridir mutlaka okunmalıdır jokeri bile sevmeseniz okuyun derim.. Türkçe yayını baskısı tükenti ve çok fahiş fiyatlarda satılıyor ve gereksiz pahalı o baskıya göre sadece tükendiği için 65/120 tl fiyat biçiliyor.. Ben orjinal deluxe edition hard cover kapaklı baskısını 17.99$ dan aldım ve türkçe baskısından 100 gömlek daha güzel.. Sitede varmı dikkat etmedim yoksa paylaşan biri olursa çok güzel olur ve herkes okur....
7 Ocak 2023 #4 okaliptus23 Yeni Üye 14 Nis 2021 5 3 Dreamland Batman Öldüren Şaka elinde olan varsa email adresime atabilir mi? (email: afm11.2043@gmail.com)