Motion
Kıdemli Üye
- 31 Mar 2013
- 609
- 3,359

Son düzenleme:
Ben de Haluk Abi'ye bir iki kez sigara konusunu açınca , başarılı olamayacağımı anlayıp bu konuda başka bir şey söylememiştim.Çünkü ısrarlar, genelde işe yaramayıp ters etki yapıyor.Üstatın tarayamadığı eserleri tespit edip tamamlamalıyız.Ayhan Başoğlu'nun Malkoçoğlu adlı eserinden ismini hatırlayamadığım bir gazetede çıkan bir bandı bana göstermişti.Onu yanılmıyorsam paylaştı.Ayrıca 1950'li ve 60'lı yıllara ait eski çocuk mecmualarını da paylaşırdı.Bir üyemizin forumda Haluk Abi adına bir sayfa açma düşüncesi de iyi fikir.Daha önce, çizerler ile ilgili de böyle bir önerim olmuştu.Tanıtım amaçlı ve onlar hayatta iken çizgi roman konusunda kendileriyle yapılan sohbetin videosunun yer aldığı sayfa gibi...Sevgili Motion'ın tespitleri çok doğru, buna bir de istirahat etmesi gerekirken sitede yoğun şekilde paylaşım yapmasını da ekleyebiliriz. Kendisine bunu uygun bir dille ifade etmeye kalksak da maalesef başarılı olamadık.. Keşke akranım olsaydı da bu konuda kendisine daha çok baskı yapma şansım olsaydı.. Ah be Haluk abim, keşke şimdi çıkıp şaka desen ve aramıza dönsen...![]()