Mayısta İtalya'dayız yaniBirakmak ne kelime, bitirdim bile:
![]()
Bu seriyi okumadim ama cevirmesi bana epey sey ogretti. Programi kendimce epey degistirdim, iyi oldu ozetleAma bastan soyleyeyim, yine gunluk olarak paylasacagim.
Bizim koyde internet kotali, upload'da kotadan dusuyor maalesefgunde 5 olsun isterseniz![]()
Mac OS'de terminal yazıları düzgün anlaşılıyormuş. Windows'da kargacık burgacık anlaşılmıyordu.Birakmak ne kelime, bitirdim bile:
![]()
Bu seriyi okumadim ama cevirmesi bana epey sey ogretti. Programi kendimce epey degistirdim, iyi oldu ozetleAma bastan soyleyeyim, yine gunluk olarak paylasacagim.
Şapka çıkarıyorum Sn RaselBirakmak ne kelime, bitirdim bile:
![]()
*NIX tabanli isletim sistemleri candir. Core Windows ekibinde calisan cok yakin arkadaslarim var Seattle'da, onlar duymasin ama windows cop oldu artik. Windows arayuzune alistiysan, Zorin tavsiye ederim.Mac OS'de terminal yazıları düzgün anlaşılıyormuş. Windows'da kargacık burgacık anlaşılmıyordu.
Mac air de var bende. Ama o kadar güçlü değil windows gaming laptop gibi. Ondan çeviriler ve oyunlar için windows kullanıyorum.*NIX tabanli isletim sistemleri candir. Core Windows ekibinde calisan cok yakin arkadaslarim var Seattle'da, onlar duymasin ama windows cop oldu artik. Windows arayuzune alistiysan, Zorin tavsiye ederim.