Nathan Never - Aylık Düzenli Seri

rasel

Aktif Üye
12 Kas 2010
463
11,231
Birakmak ne kelime, bitirdim bile:

Screenshot%202026-02-08%20at%2009.19.01.PNG

Bu seriyi okumadim ama cevirmesi bana epey sey ogretti. Programi kendimce epey degistirdim, iyi oldu ozetle :) Ama bastan soyleyeyim, yine gunluk olarak paylasacagim.

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,625
6,892
Ohhaaaa..!!! 😍

Yolladığın görseli dikkatle inceledim, yeni birşeyler öğreneyim diye. Belki script'ini ya da çıktısını görürüm diye, falan.. Hoşuma gider sonuçta.
Tam böyle ön mesajın yüzünden, 200'e geldiğini göreceğimi beklerken, AHA, birden 400'e geldiğini gördüm..
WOW!
(Tam ben de seni -nasıl olsa önünde sonunda bırakacaksın diye- rahatlatmak için Aylık Nathan Albüm'lerini ne bileyim 250'den itibaren bir başkasına, mesela Julia'larda roketleyen dostumuz @cekicenim 'e teşvik/rica mesajları yazsam mı diye düşünürken, :) tüm Nathan Regular Albümleri bitireceğini görmek olağanüstü mutluluk verdi.

Tabi ki nasıl istiyorsan öyle, günlük paylaş. Varsın, kalan 215+ sayı, günlük 3er 3er paylaştığında 70 gün etsin. Beklemek sorun değil, nasıl olsa kimse haftada 20 sayı okuyamaz. Bunca BD bilimkurgu da gelirken..

Yeter ki, sıkılma, gitme, ve köyde Internet patlamasın. :)

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,625
6,892
Bir çizgi-romansever olarak BD (yani Fransız/Belçika) Bilim-kurgu'lar kesinlikle dikkate almanız, oradan buradan bi'şiler okumanız, geri kalmamanız gereken şeyler.

Bu sanatın okuyucusu olmak, sadece serüven okumak değil aynı zamanda entelektüel bir okuyucu olmak için,
American comics de, Manga da, Fumetti de, Frankofon da, Bağımsız da okumak gereklidir diye düşünürüm. Sevdiğiniz evrende daha çok tüketseniz de, başlıca yapıtları bilmek gerekir.

certem

Kıdemli Üye
22 Ağu 2011
609
5,739
Birakmak ne kelime, bitirdim bile:

Screenshot%202026-02-08%20at%2009.19.01.PNG

Bu seriyi okumadim ama cevirmesi bana epey sey ogretti. Programi kendimce epey degistirdim, iyi oldu ozetle :) Ama bastan soyleyeyim, yine gunluk olarak paylasacagim.
Şapka çıkarıyorum Sn Rasel 🎩
Emeklerinize, enerjinize, programınıza, CPU’nuza, zamanınıza sağlık.
Teşekkür etmek az kalıyor.
Sağolun, varolun.

cekicenim

Yeni Üye
6 Şub 2018
122
1,338
*NIX tabanli isletim sistemleri candir. Core Windows ekibinde calisan cok yakin arkadaslarim var Seattle'da, onlar duymasin ama windows cop oldu artik. Windows arayuzune alistiysan, Zorin tavsiye ederim.
Mac air de var bende. Ama o kadar güçlü değil windows gaming laptop gibi. Ondan çeviriler ve oyunlar için windows kullanıyorum.

magnon

Yeni Üye
9 Eki 2011
17
45
Sayın Rasel, yaşım itibariyle ömrüm yetmez diye tüm maceralarını okumak istediğim Nathan Never'dan umudu kesmiştim yayın olarak:)) Sanırım tümünü yayınlayacaksınız. Bu 50 yıllık çizgi roman okuru olan beni o kadar mutlu etti ki gerçekten. Sağolun varolun. Emekleriniz için sonsuz teşekkür ederim.

cekicenim

Yeni Üye
6 Şub 2018
122
1,338
Oyun icin PC artik Turkiye'de luks oldu maalesef. Oyunu PC'den cikarip konsola gecirmek artik daha mantikli gibi.
Xbox series de var da, konsol rahat değil, oyunlarda modifiye yapamıyorsun, zor gelirse hafif hile açamıyorsun :) PC'de binlerce oyun kaynağı var, emulatörler, portlar... Hatta hackintosh yapıp, apple arcade bile oynanıyor :)