Mutlak Wonder Woman - Sayı 3

CZN

Çeviri & Balonlama
17 Mar 2021
421
8,289
7nlr98b.jpg

Haberci sadece bir elçidir. Korkmanız gereken Tetracide'dir, çünkü Tetracide arkasında hiçbir şey bırakmaz. Diana'nın gerçek düşmanı ortaya çıktı - ve Gateway City'yi unutulmaktan kurtarmak için sahip olduğu her şey gerekecek!

Geçen Haftanın Sayısı: Ghost Prison 1

HACILI

Onursal Üye
14 Kas 2012
2,526
9,717
Bu ve benzeri paylaşımları yüklenen programlar nedeniyle indirmekte zorlanıyorum.
Kuşkusuz paylaşımcı kardeşimizin zorunlu nedenleri vardır bildiğimiz medifire ya da benzerlerini kullanmamak için.
Ama şahsen bana işkence oluyor, asabım sinirleniyor, sinir katsayım yükseliyor.😂😂😂
Ama yine de ellerinize ve emeklerinize sağlık.
PAYLAŞMAK GÜZEL ŞEY BE KARDEŞİM.

CZN

Çeviri & Balonlama
17 Mar 2021
421
8,289
Bu ve benzeri paylaşımları yüklenen programlar nedeniyle indirmekte zorlanıyorum.
Kuşkusuz paylaşımcı kardeşimizin zorunlu nedenleri vardır bildiğimiz medifire ya da benzerlerini kullanmamak için.
Ama şahsen bana işkence oluyor, asabım sinirleniyor, sinir katsayım yükseliyor.😂😂😂
Ama yine de ellerinize ve emeklerinize sağlık.
PAYLAŞMAK GÜZEL ŞEY BE KARDEŞİM.
Sorunu anlayamadım. Linkten siteye girip 1. sayı 2. sayı yazan yerlere tıklıyorsunuz direkt mediafire linki açılıyor. Reklam veya geçiş gibi bir şey yok.

bookmaster

Aktif Üye
20 Tem 2024
187
443
Ödülün adını cinsini bilmiyorum ama yayınladığınız ilk iki sayıyı bitirdiğimde çizgi romanlara Oscar verilseydi eğer bu seri almalı diye düşünmüştüm, "ben demiştim" parantezini hiç sevmem dillendirmemin nedeni sizlerin seçim konusunda en iyileri farkedip bizlere sunmanızın kıymetininin bilindiğini alt yazı geçmek istedim maksimumteşekkür üstadlar, hobbitleri elflerden daha çok seviyoruz.