azizelaziz
Çeviri & Balonlama
- 11 May 2012
- 203
- 6,811
Marvel, DC vs. Comics kahramanlarının paralel evreni olur da, bizim Fumetti kahramanımızın niye olmasın? Bu düşünceyi altı kitaplık seriyi yaratan Michele Masiero sizin de okuyacağınız gibi, birinci kitabın iç kapak yazısında gayet güzel açıklamış. Gerçi 40 yıllık Mister No hayranlarından mutlaka yadırgıyanlar da olacaktır. (Aylık seri yeni maceralarla yeniden başladı İtalya'da bu arada.) Evet alışıldık Mister No'dan daha sert, az erotizm soslu, bolca argo içeren bir seri... Zaten kendileri de o yüzden yayınlarken ''Müstehcen İçerik'' ibaresini koymuşlar kapağa. Ben de mecburen +18 koymak zorunda kaldım. Her ne kadar +16 kurtarsa da (Netflix'in +16'sı değil tabii
) maalesef öyle bir sembol yok sitemizde... Ayrıca Mister No'nun New York'tan gidişine tutunda, 4 yapraklı yonca hikayesine, Mister No adını alışına kadar her şey yeniden yazılmış bu evrende.
Aslında birkaç arkadaş çeviriye başladıklarını söylemesine rağmen onlardan ses çıkmayınca hayranı olduğum bu kahramanın bu serisine ben el atmak zorunda kaldım.
Gerek senaryo olsun, gerekse çizimler ve renklendirme olsun ben çok beğendim. Titiz bir çalışma sonucu beğenilerinize sunuyorum. Umarım sizler de beğenirsiniz! Orijinaller için ''ert1569'' isimli arkadaşa da ayrıca teşekkürler!
[/url]
TANITIM AMAÇLIDIR!..
TANITIM AMAÇLIDIR!..
Çözünürlük: 1984x2716, 300 dpi - Font: Comic Strips Mn
Not: Kitabın orijinalinde olmayan bütün dipnotlar ve diğer dillerdeki çeviriler şahsıma aittir!
Aslında birkaç arkadaş çeviriye başladıklarını söylemesine rağmen onlardan ses çıkmayınca hayranı olduğum bu kahramanın bu serisine ben el atmak zorunda kaldım.
Gerek senaryo olsun, gerekse çizimler ve renklendirme olsun ben çok beğendim. Titiz bir çalışma sonucu beğenilerinize sunuyorum. Umarım sizler de beğenirsiniz! Orijinaller için ''ert1569'' isimli arkadaşa da ayrıca teşekkürler!

TANITIM AMAÇLIDIR!..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
TANITIM AMAÇLIDIR!..
Çözünürlük: 1984x2716, 300 dpi - Font: Comic Strips Mn
Not: Kitabın orijinalinde olmayan bütün dipnotlar ve diğer dillerdeki çeviriler şahsıma aittir!
Son düzenleme: