Mister No Lal Kitap Klasik Maceralar Dizisi 07 (4 Macera bir arada)

ihtiyardost

Onursal Üye
12 Kas 2010
3,295
78,378
Karagümrük
cnes7dsqu8wy1abhk.jpg

Tuğla gibi bir Mister No daha Çizgi Diyarı Sakinlerinin kullanımına sunulmuştur.
Bu ciltteki maceralar orijinal sıralamadaki 25-26-27-28 numaralı kitaplara
karşılık gelmektedir. Keyfini sürün arkadaşlar...

Not : Renkli kısımlar sitemizden alıntı olup
nstegk1999 tarafından özenle balonlanmıştır.
Bazı sayfalar eksik kalmıştı. Onları da ilave ettim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,943
146,228
Emek dolu paylaşım.
Harbi tuğla:D
Emeklerin için teşekkür ederim.
Cumartesi kadıköy'de görüşürüz:)

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
0
405
denizci
İşte içi dolu harbi tuğla :Z dostum bizim ev asırlık, kiriş bile yok, her taraf; içi dolu eski tuğlalardan, yani her yer kiriş; her duvar taşıyıcı, şimdiki gibi içi boş olan tuğlalardan değil yani, deprem olunca; biz eve kaçıyoruz (Şaka yapmıyorum), senin eser de tam evladiyelik yani, tam can simidi, en sağlam tuğla; Mister No’dur çizgi roman kalesinde :D asla yıkılmaz, çok sağol üstadım :)

12 Şub 2010
15,002
549,039
İşte içi dolu harbi tuğla :Z dostum bizim ev asırlık, kiriş bile yok, her taraf; içi dolu eski tuğlalardan, yani her yer kiriş; her duvar taşıyıcı, şimdiki gibi içi boş olan tuğlalardan değil yani, deprem olunca; biz eve kaçıyoruz (Şaka yapmıyorum), senin eser de tam evladiyelik yani, tam can simidi, en sağlam tuğla; Mister No’dur çizgi roman kalesinde :D asla yıkılmaz, çok sağol üstadım :)
Sen de sevgili nisan yağmuru'nun mükemmel tuğlası kadar sağlam bir tuğlasın sevgili fındıkfındık, çok yaşa e mi?
Yalnız dikkatini çekiyorum, cumartesi günü kutsal çarşıdan kurtulup kutsal çizgi roman buluşmasına gelmezsen o tuğla çarşıya düşer:D
Demedi deme:D

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,254
38,678
İstanbul
Sabrına, üretkenliğine, istikrarına, paylaşma arzuna hayranım, hocam.

Bu kitabı da arşivimizin en kıymetli bölümlerinden birisine kaldırıyoruz. Eee. Mister No bu...

Teşekkür ederim.

nstegk1999

Yeni Üye
31 Ocak 2011
84
479
Sayın arkadaşım şuradaki yazınızı bir daha okumanızı tavsıye ederim,

http://www.cizgidiyari.com/forum/tex-italya-yayin-siralamasi/80521-tex-368-savas-bulutlari.html

yazdıgınız Söyle bir madde var hatırlatayım....

2. Bu işe niyetlendikten sonra cizgi diyarı ve başka kaynaklardan bütün Tex leri toplu olarak indirdim. Bu indirme işlemini yaparken kim tarafından tarandığını / paylaşıldığını not etmedim. Bunun tek istisnası sayın UZUNG tarafından yapılan DESPERADOSs isimli renkli sunumdur. Bu sunum UZUNG tarafından özenle ve uzun bir sürede balonlanmış bir sunumdur. Bu nedenle, mutlaka kendisinin isminin zikredilmesi gerekiyordu ve böyle de yapıldı

Neden burada verdiğiniz renkli Mister no ları tabiri caizse yukarıdaki mesajınız daki gibi

Bu sunum nstegk1999 tarafından özenle ve uzun bir sürede balonlanmış bir sunumdur. Bu nedenle, mutlaka kendisinin isminin zikredilmesi gerekiyordu ve böyle de yapıldı yazmadınız

Ben 300 sayfa kitap için uzun zaman ve emek sarfetmediğim için adımı zikretmediniz sanırım.

Bunu düzenlemek için çok emek vermişsiniz,
Ben adınızı zikrederek NİSAN YAĞMURU na düzenlemesi için
ÇokTeşekkür ederim.

Lütfen düzenlemelerinizde tarayan balonlayan insanların ısımlerını yazın,
300 sayfa balonlamıs bır ınsan, 100 sayfa taramıs bir ınsanın nezaketen en azından
5-6 harf olan nicklerini yazıverın sızde artık lütfen....

Size bir şey demiyorum sadece Lütfen diyorum...
Nisan yağmuru:Bunu düzenlemek için çok emek vermişsiniz,
ÇokTeşekkür ederim.

300 sayfa balonlamıs bır ınsan, 100 sayfa taramıs bir ınsanın nezaketen en azından

Size bir şey demiyorum sadece Lütfen diyorum...[/QUOTE]

Moderatör tarafında düzenlendi:

nstegk1999

Yeni Üye
31 Ocak 2011
84
479
Bunu düzenlemek için çok emek vermişsiniz,
ÇokTeşekkür ederim.

Size bir şey demiyorum sadece Lütfen diyorum...

Ricanız yerine getirilmiştir, sevgi ve saygılarımı sunarım...[/QUOTE]

Bende size teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.