yazicizahmet
Onursal Üye
- 12 Nis 2011
- 2,307
- 38,963
Son düzenleme:
3. DÖNEM
(Milliyet Çocuk Dergilerinin 3. Dönemi olup
1981 yılında başlayıp 1986 yılında 52. sayı ile sona ermiş ve
yıllık periyotlar halinde numaralandırılmıştır.
Ayrıca 1982 yılında 11 Özel sayı yayınlanmıştır.)
'Yazmak' ve 'Çizmek'.Bu iki sözcüğün hayatımdaki yeri çok büyüktür.E böyle bir ortama,böyle bir karma ismin yakışacağını düşündüm.Başka bir anlamı yoktur,sevgideğer dostum,ilginize teşekkür ederim.1982 yılı Milliyet Çocuk Özel sayılarını hem Milliyet Çocuk Dergileri listesinde hem de "Milliyet Çocuk Çizgi Roman Ekleri" listesinde takip edebiliyoruz. Listelerin altına karışıklığa meydan vermemek için gereken notu düştüm.
Sevgili yazicizahmet üstadımız dört bir koldan üretmeye devam ediyor. Bizi çizgi romanlara, dergilere boğuyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.
Üstadım kaçtır soracağım, unutuyorum, şimdi sorayım: Mahzuru yoksa seçtiğiniz mahlasın anlamını öğrenebilir miyiz? Uzunca bir süre "yazicizahmet" değil de "yaziciahmet" gibi okudum mahlasınınızı. Çok sonra fark ettim aradaki "z" harfini.
Sevgiler, saygılar.
'Yazmak' ve 'Çizmek'.Bu iki sözcüğün hayatımdaki yeri çok büyüktür.E böyle bir ortama,böyle bir karma ismin yakışacağını düşündüm.Başka bir anlamı yoktur,sevgideğer dostum,ilginize teşekkür ederim.