Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Milliyet Çocuk Çizgi Klasikler 001 - Heidi (Renklendirme)
Milliyet Çocuk Çizgi Klasikler serisini hep bu kalıpta renklendirebilirseniz eşi bulunmaz bir arşive sahip oluruz. Siz sayfaları ve renkleri o kadar mükemmel dizayn etmişsiniz ki çizgi romandan ziyade her sayfa duvarlara asılacak kadar güzel tabloya dönüşmüş. Hem sitemize hem de bizlere bu güzel hediyeniz için çok teşekkür ederim üstadım. Sağ olun.
bayposta üstadım emekleriniz ve paylaşım azminiz için teşekkürler. Kutlarım.
Ancak minik bir ricamı kabul ediniz lütfen.
Sayfaları ikiye bölmeden orijinaline sadık kalarak renklendirip paylaşmak mümkün değil mi?
Hani bizlerin büyük bir çoğunluğu 3 bant çizgi romanlarla büyüdük de... ya da ben öyle...
Selamlar , sevgiler.
Değerli üstad Hacılı dostum. Eğer orijinaline sadık kalarak renklendirmiş olsaydı bu çizgi romanın görüntüsü bu kadar güzel olmazdı. Çünkü resimler küçülür renkler ve yazılar bu kadar güzel görünmezdi. İsterseniz kendiniz sayfaları birleştirerek sonucu görebilirsiniz. Teşekkürler ve iyi çalışmalar.