Mildred Ann Utroska

ilhanx

Süper Üye
15 Ağu 2009
5,401
197
Mildred Ann Utroska
Ben, genç bir yaşta boyamaya başladım. Renklerin göz alıcı birleşmesi, bir düğmeye fiske vurmak gibiydi. Ben, sanat dükkanına gitmeyi kararlaştırdım, boya ve bir boya fırçasının birkaç tüpüne satın aldım, ve benim kendi sanatımı yaratmaya başladım!
(Mauk) doğmuş Mildred Ann Utroska : Santurce, PR 22,1947 Temmuz'da, kısaltır, hareket ve renk, Charcol ve renk kurşunkalem çizimi, ayna, kristal ve kiremit mozaiğiyle dolu geometrik Artwork, mobilyayı iade eder, şiir yazarı, amatör fotoğrafçı. Ben, kendinden-öğretilen bir ressamım.
Ben, dünyada en güzel adanın birinde yaşarım:Benim, benim sadece, boyada bulabildiğim parlak renklere can atıyor olduğum Puerto Ric. O, benim, benim işime yanıtın, benim, beklemiş olabildiğimden çok daha fazla olduğu gibi bu durumda tek olanı olmadığım görünür: Şimdiye kadar, ben, 2005'ten beri resimleri sattım, ve PR alıcılarından birçok komisyonu aldım, ve denizaşırı.Boyutlar, farklı müşteri için kocamana küçükten değişir.Günden güne iş, şekillerden kuvvetli grafiksel desenleri yaratmam için bana telkin eden ve boyayan bir catalitic olarak yaşama bakmam için bana öğretti.İnkar edilemeyen bir şey, benim benzersiz tarzımdır.

utr63.jpg

utr64.jpg

utr65.jpg

utr1.jpg

utr2.jpg

utr3.jpg

utr4.jpg

utr5.jpg

utr6.jpg

utr7.jpg

utr8.jpg

utr9.jpg