CZN
Çeviri & Balonlama
- 17 Mar 2021
- 381
- 6,968
Meark ettiğim konu bu forumda diğer üyelere mesaj nasıl atılabiliyor ya da mesaj atma özelliği var mı? Eğer varsa nasıl yapılıyor yardımcı olabilir misiniz?
Ne alakası var bunun benim başkasına özel mesaj yollayıp yollayamamamlaBelli bir mesaj sayısı ve bunun için forum etkinliği gerek. Tabii bu mesaj sayısını arttırmak için her başlığa teşekkürler yazarak da olmaz. Biraz zaman gerekecek.
Kel alakası var desek kızmazsın umarım..İşte vasıflı eleman oluncaya kadar özel msj atamıyorsun şaka bir yanaNe alakası var bunun benim başkasına özel mesaj yollayıp yollayamamamla
Anladım üşendiriciymiş. e-mail kullanayım en iyisiKel alakası var desek kızmazsın umarım..İşte vasıflı eleman oluncaya kadar özel msj atamıyorsun şaka bir yana
ed86 nın dediği gibi daha doğrusu forum kuralları gereği bu özellik belli bir rütbeden sonra veriliyor
Sen yorum atmaya bak hele konu yorumları olursa süper olur.
Bak ben 2010'dan beri yeni üyeyim.Anladım üşendiriciymiş. e-mail kullanayım en iyisi![]()
Vay burada ki eskilere göre yeni sayılırsınız siz canımBak ben 2010'dan beri yeni üyeyim.
Hedef 2033![]()
Azimliyiz , başaracağızBak ben 2010'dan beri yeni üyeyim.
Hedef 2033![]()
Onu forum yöneticileri söyler.Ne alakası var bunun benim başkasına özel mesaj yollayıp yollayamamamla
Bir yerden tanıdık geliyorsun. Discord'ta ücra sunucusunda varmıydın sen?Onu forum yöneticileri söyler.![]()
Bence de manasız. Üyelerin rahatça sohbet edeceği, mesajlasacağı bir alan olsa daha iyi olurdu. Neyse ben işimi hallettimBu forumda belli mesajın altında olan üyelerin diğer üyelere DM atamaması kuralını anlamsız ve can sıkıcı bulduğumu belirteyim. Umarım adminler bu konuyu tekrar değerlendirir.