Merhaba

Sinan Atik

Yönetici
13 Haz 2011
2,418
6,791
Ankara
Böyle güzel bir ortamı daha önce nasıl fark etmedim diye kendime kızıyorum.
Herkese selamlar, saygılar

SSASSA

Kroker

Süper Üye
27 Nis 2009
1,737
2,363
Hoşgeldiniz, erken veya geç olması önemli değil, birgün tüm gerçek çizgiroman severler çizgi diyarlı olacaklar, çünkü çizgiroman okumak için başka alternatif yok.
Burada iyi vakit geçirmenizi dilerim.

algir

Onursal Üye
10 Ara 2009
947
979
Hoşgeldiniz.aramıza katılmanız sevindirici.iyi vakit geçirmeniz dileğiyle.

Sinan Atik

Yönetici
13 Haz 2011
2,418
6,791
Ankara
Selamlar;
Bu güzel hoşgeldiniz mesajlarına bu kadar geç cevap yazmam tamamen sizlerin suçu. Öyle güzel bir tematik site hazırlamışsınız ki kendimi kaybettim burada :)
Sevgili arkadaşlar, burada hoşça vakit geçirmemi temenni etmişsiniz; inanınki başka türlüsü imkansız! 1969 doğumlu ve televizyona bile ilkokulun ortalarında kavuşmuş biri olarak adeta annemin elimden kapıp bir çoğunu yok ettiği çizgi romanları, ya da zengin komşu çocuğunun (o günlerde benim için zenginlik kriteri buydu) kütüphanesinde görüpte utana sıkıla istediğim kitapları, ya da harçlıklarımdan kesip sinema önlerinden satın aldığım veya takas ettiğim günleri hatırlattınız bana. Sağolun, varolun hepiniz.
Umarım hoşça vakit geçirmekle kalmam, bir şekilde ben de bu çorbaya bir kaç tutam tuz katabilirim.

Muhabbetle...
SSA

hanefi

Süper Üye
13 Şub 2010
3,138
849
Sevgili kardeş, hoşgeldiniz.
Hani derler ya "iki gönül bir olursa, samanlık seyrân olur" diye. Burada o kadar çok gönül var ki, her türlü gam, kasavet seyrân oluyor.

Sinan Atik

Yönetici
13 Haz 2011
2,418
6,791
Ankara
Hoşbulduk Hanefi kardeş.
Buranın böylesi sıcak bir ortam olduğunu bilseydim takma ad yerine kendi adımı kullanırdım. (İsim değiştirme şansım varsa bunu yapmak isterim). İsmim Sinan Atik. Ankara'da yaşıyorum.
Herkese selamlar, sevgiler.

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,327
4,714
Sevgili Sinan Atik kardeşim hoşgeldin,safalar getirdin,ben siteye girişimde acemiliğimden dolayı selam sabah etmemiştim çünkü neyi nasıl yapacağımı bilmiyordum,inanın hala onun üzüntüsü var bende.
İyi günler dilerim.

Sinan Atik

Yönetici
13 Haz 2011
2,418
6,791
Ankara
Sevgili Sinan Atik kardeşim hoşgeldin,safalar getirdin,ben siteye girişimde acemiliğimden dolayı selam sabah etmemiştim çünkü neyi nasıl yapacağımı bilmiyordum,inanın hala onun üzüntüsü var bende.
İyi günler dilerim.

Selamlar Kartal,
Bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi, buna acemilik demeyelim; böylesi güzel bir siteyle karşılaşınca yaşanan sarhoşluk hali diyelim ;)

Sinan Atik

Yönetici
13 Haz 2011
2,418
6,791
Ankara
Hoş bulduk Çağataykhan,
Sobaya kurban gitmeyip elimde kalanları (tabii daha önce paylaşılmadı ise) illaki sizlerle paylaşacağım; fakat öncelikli planım şu: Çift sayfalı ve el değmemiş taramaları biraz elden geçirmek. Malum bu ortama daha az kalitelisi hiç yakışmaz ;)

savok

Admin
30 Eki 2009
20,056
88,189
Kasımpaşa
Öncelikle tüm içtenliğimle hoş geldiniz demek isterim,
ancak daha da güzeli
size hoş geldiniz mesajı yazanlar
yöneticilerimiz dışındaki üyelerimiz,
bu da Çizgi Diyarı'nın nasılda sahiplenildiğini gösteriyor.. Bu çok önemli..
Bu arada planlama düşüncenizi beğendim..
Saygılarımla..

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,992
23,939
Sarıyer
Her ruhu paylaşımcı üyemiz çizgidiyarının kalitesini biraz daha ileriye taşıdığından ilerlememize yapacağınız katkılardan dolayı şimdiden teşekkür ederim.

Hoş geldiniz.

Sinan Atik

Yönetici
13 Haz 2011
2,418
6,791
Ankara
İnşallah böyle sıcak karşılamalar karşısında yüzümüz kara çıkmaz.

Cümleten iyi geceler

Sinan

cengizgul

Çeviri & Balonlama
29 Ağu 2011
750
1,771
hoş geldin sefa geldin umarım güzel vakit geçirirsin. ben diyara dalınca ancak 6 ayda merhaba diyebilmeyi becerebilmiştim. ama zamanla ortamdaki dostluk çok farklı boyutlara getirdi. evimde gibi rahatım buralarda.

Son düzenleme: