Merhaba Cizgi Diyarı

can564

Yeni Üye
27 Tem 2011
2
0
Bu Siteyi Daha Yeni Duydum ve Hemen Geldim.Gerçekten de Geldiğim İçin Çok Mutluyum.Bu Sitenin Hiç Kapanmamasını Hep Kalıcı Olarak Kalmasını Dilerim.

Unutmayalım Çizgi Roman ve Çizgi Mizah Hepimizin Hakkı!

savok

Admin
30 Eki 2009
20,056
88,192
Kasımpaşa
Hoş geldin.
Umarım keyif alırsın.
Ancak paylaşım yaparken önce sitede olup olmadığına bakmalı
ve reklam içeren paylaşımlarda bulunulmamalı
İyi eğlenceler..
Saygılar.

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,646
84,814
NeverLand
Hoşgeldiniz.
Konu açmadan önce arama özelliğini kullanın lütfen.
Ve size ait bir paylaşım değilse bunu belirtin.

herakliussd

Yeni Üye
11 Eyl 2011
40
189
11 eylül'de sitenizin adresini benim gibi bir çizgi roman tutkunu olan kardeşimden aldım.Ben 56 yaşında emekli öğretmenim.Çocukluğumuz ve gençliğimiz bu çizgi romanlarla geçti.Ben korku magazin çizgi romanları müptelasıyım.Elimde çok sayıda 1971-1977 yıllarına ait aylık korku dergileri ve haftalık korku magazine ait sitenizde bulunmayan bazı sayılar ile (1-142.sayılar arası) orijinal Yapı kredi yayınlarının tüm tenten dergileri(22 macera,türkçe taranacak).birde internetten elime geçmişti.Tenten dergilerinin bazıları yurdumuzda yayınlanmış olan maceraları ile bazı maceraların yine Türkiye'de hiç yayınlanmamış ham çizimleri var.Yalnız tamamı ingilizce,(pdf dosyaları halinde)tercüme edemedim.Bunların türkçe olanlarını tarayıp diğerlerinide (pdf dosyalarını) sizlerle paylaşmaktan mutlu olacağım.Yalnız up load konusunda yardımlarınızı bekliyorum.siteyi kuran ve emeklerini esirgemeyip bizlerle paylaşan tüm çizgi roman dostlarına ve eski tüfeklere gönül dolusu sevgiler.Herakliussd