Mayıs 2020

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
702
20,312
Evet arkadaşlar gençlerin ve genç kalanların bayramına 3 gün kaldı... Buradan bazı ipuçları vererek Mayıs 2020 balonlarımı bildirmeye çalışmıştım... Keşke bunu yapmasaydım dediğim bir an oldu, ama çabuk toparladım... Ne olduğunu asla size açıklamayacağım. Zaten siz bunu zamanı gelince anlayacaksınız...
Şimdi buyurun 19 Mayıs 2020 de yayınlayacağım balonlarım...

01. Kimmeryalı Conan -05
02. Spirou ve Fantasio'nun Maceraları -32
03. Buddy Longway -01
04. Buddy Longway -02
05. Star wars- Günlük Bantlar-04
06. Amazing Spider-Man Vol 2- 30
07. Amazing Spider-Man Vol 2- 31
08. Amazing Spider-Man Vol 2-32

Son düzenleme:

comicist

Süper Üye
1 May 2016
602
4,963
Yapmış olduğunuz ve yapacağınız tüm paylaşımlar için teşekkürler şimdiden...​

Aster01

Aktif Üye
23 Şub 2017
485
1,748
Üstat'ım
Blackbishop Terry Moore 'n tüm eserlerini çevirdi. Şimdi en son Echo'yu çevirmekte.

Sizde Herman Huppen eserlerini çevirmektesiniz/balonlamaktasınız.. Aslında bu çağrı sadece size değil. Sensei üstat'a da.. Herman Huppen eserlerinin tümünün çevrilmesi nasıl olur. Zaten one shot 9 tane çevrilmiş ve serileri de devam etmekte. Komançi yapı Kredi tarafından yayınlanmakta/yayınlandı. Seriler hızlandırılıp, başka one shotlar çevrilse ve işte Hermann burada dense olmaz mı ?

Vermiş olduğunuz tüm emekler için başta size ve tüm çeviri/balonlamacı üstatlara teşekkürler

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
702
20,312
Mayıs ayında paylaşmak istediğim çizgi romanların şifresini masal girişi olarak verdim ama... ama işte henüz esattr'ın şifresi çözülememiş :)

Aster01

Aktif Üye
23 Şub 2017
485
1,748
''Uzun zaman önce, çok çok uzak bir galakside barbar bir kral tahtını kurtarmaya çalışırken,''
- Bu Conan da

'' bir kovboy da yemyeşil çayırlarda beyaz yeleli atını koştururmuş... ''
-imkansız olduğunu biliyorum ama içimden Red Kit demek geliyor. Yoksa Maccoy mu? Ama; hem kovboy değil, hem de beyaz yeleli atı yok.

''ve tam o sırada bir örümcekte ağlarını örmeye başlamış...''
-İlk akla gelen örümcek adam. Polisiye bir bd de olabilir.

Beynim yandı. Önceden dilim yanmıştı. En iyisi 17 gün daha beklemek. ( 16 gün sonra gecesi esattr takip etmemek. Olmayan kalp sorunu çıkabilir. )
:)

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
702
20,312
''Uzun zaman önce, çok çok uzak bir galakside barbar bir kral tahtını kurtarmaya çalışırken,''

'' bir kovboy da yemyeşil çayırlarda beyaz yeleli atını koştururmuş... ''

''ve tam o sırada bir örümcekte ağlarını örmeye başlamış...''

ilk satırda iki, ikinci satırda 2 ve son satırda bir tane gizli...
bir kovboy kelimesini değiştirip soluk yüzlü yapsam yardımcı olur mu acaba?
Ve Aster arkadaşım 5'te 2 ile tahmin yapan tek kişisin. Başka tahmin yapan çıkmadığına göre onları sana özelden mi yollasam diye düşünüyorum. Fonda Erol TAŞ kahkahası... Yaşasın kötülük:Ğ

toxine

Onursal Üye
11 Mar 2013
1,051
3,489
Tespit edilemedi

Tahtını kurtarmaya çalışan Aquablue, barbar kral Conan, atını koşturan
Buddy Longway, yeşil çayırlar Peaux-rouges ama örümcek ağını pek
çıkartamadım.

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
702
20,312
Star wars günlük bantlar Conan buddy longway ve spider man (yıllar önce yayınlanan vol 2 30-56.sayılar. Beyaz yele ise belki gelecek aya sarkabilir