masumlar ölür.

harp55

Çeviri & Balonlama
27 Eki 2009
1,840
6,468
Barış zamanlarında genç insanlar taşır ihtiyar anababalarının tabutlarını
ve şavaşta anne ve babalar nasırlı elleri, buruk ve acı dolu yürekleriyle gömer gencecik çocuklarını.
çocuklar ölmesin diyen politikacılar. Çıkarları ve iğrenç emalleri için binlerce genci ateşin ortasına atıp iki yüzlülükleriyle kahramanlı payesini bile yerlerde sürürler.

sava.jpg

pandora1972

Süper Üye
1 Ağu 2012
2,228
4,894
Kim bilir kimler para ve toprak kazanacak ve yine hangi genç civanlar "toprağın altında yan gelip yatacak". Tıpkı Kore gibi bizim olmayan savaşlarda kaç genç sakat kalacak. Kaçının ailesinden yine geri para istenecek,daha kaç can için "telef oldu" denecek. tadım yok, mutsuzum, sıkkınım, sıra bize ne zaman gelecek korkuyorum. Kardeş olan halklar değil menfaatlerdir, kardeş olsalardı Amerika ile saf tutmaz İmralı'ya selam göndermezlerdi. Kardeşim filan yok benim, ben ensestçi değilim.

ElimeS

Aktif Üye
28 Eyl 2011
311
189
Arkham City
Herkesin Düşüncesi Bu Dünyada Herkes Bir Çıkar İçinde Herkes Para Pul Peşinde Herkes Yükselme Büyük Görünme Derdinde Biz İse Böyle Giderse Saklamak İçin Yer Bulamıyacağız. Allah Sonumuzu Hayır Etsin.

12 Şub 2010
15,002
548,133
Savaş isteyen ve çığırtkanlığını yapanları gerçek bir savaşta ön saflarda bulundurmak, böylece fikirlerini aydınlatmak lazım.

Savaşa karar verenlerin çocuklarının da mutlaka ön sıralarda olması yönünde bir yasa olsa, dünyadaki savaşlar oldukça azalırdı.