Marvel | Magneto

spiru

Yeni Üye
23 Ocak 2022
108
695
Yer alınan sayılar bazında Doom'un 4 bin küsuruna karşılık 6000 Comicvine kapağıyla Everest zirvesi gibi önümde duran Magneto'yu eritmeden diğer karakterlere geçmek istemedim. Kırmızı peleriniyle onu hemen mimlemek de kolaydı, dolayısıyla kendisini ve 64 sayfalık kapak yolculuğunu tamamlamış oldum. Bu sefer sıra kronolojik değil, dergi isimlerine yaptığım akronimlerin alfabetik sırasıyla. Yine 3 galeri. 6 bin küsurda 3 galeri görünce DC'nin Poison Ivy'sine kadar her karakterine dolu dolu yer verdiğini veyahut kapaklara ayrı bir özen gösterdiğini düşündüm. Marvel'da hikayelere yedirilen karakterleri maalesef kapaklarda çok nadir, hele ki kaliteli çizimlerle, pek az görüyoruz.

Not: Farklı dillerde derlemeleri sebebiyle bu sefer mükerrerler de mevcut.

spiru

Yeni Üye
23 Ocak 2022
108
695

spiru

Yeni Üye
23 Ocak 2022
108
695

spiru

Yeni Üye
23 Ocak 2022
108
695
Kişisel seçkim.

Lol. Iceman'in attığı kartoplarına dikkat çekmek istedim. Magneto'ya. Vay anasını... "Ben yapabilirsem siz de yapabilirsiniz" mesajı diyeceğim ama, "en güçlü mutantlardan olduğu söylemi"ni yerle bir ediyor bu görseller.

Benim Magneto seçkim solo göründüğü, güçlü kılındığı ve elbette X-97'nin en leziz sahnesine binaen Rogue ile birlikte yer aldığı kapaklar. Ve tabii diğer archenemylerle.

Arthouse of M.