Martin'ciler. SHERLOCK HOLMES'UN SIRRI öyküsü. eankara inceliyor.

levon

Yeni Üye
18 Şub 2022
85
1,053
--Martinciler, eankara'dan yeni inceleme. SHERLOCK HOLMES'UN SIRRI.
--Sherlock Holmes, Dr. Watson, Sir Arthur Conan Doyle, Sherlock Holmes'un evi, Sidney Paget, Robert Fawcett (Holmes çizen iki sanatçı) ve Sherlock Holmes koleksiyoncuları.
--Bu öykünün yazarı Franco Devoscovi ve çizeri Carlo Recagno.
--Ve Sherlock Holmes efsanesinin sırları.
cizgiromantik.com ile kalın.

 

Calligrapher

Onursal Üye
5 Nis 2021
1,172
6,943
Değerli @eankara üstadımızdan yine dört dörtlük bir Martin Mystére incelemesi. Üstadımız sadece incelediği eserin konu ve grafik yapısının bir değerlendirmesini yapmakla kalmıyor, fakat aynı zamanda son derece zengin bir görsel içerik eşliğinde, eserin geçtiği yer, zaman, yazarı ve çizeri, hazırlanış süreci ve diğer yan unsurlar hakkında da çok ilginç bilgiler sunuyor. Örneğin, eserin senaryosunu yazan Carlo Recagno'dan bahsederken Milano Çizgi Roman Okulundan mezun olduğunu belirtmesi, daha önce hiç duymamış olduğum için merakımı celbetti ve o okulu da ayrıca araştırmama yol açtı. Zaten üstadın hemen hemen tüm yazıları, okuyanda -konunun yabancısı olsa dahi- bir merak, ilgi ve araştırma isteği uyandırıyor.
Değerli @eankara üstadımıza bu harikulade incelemesi ve değerli @levon 'a da bu incelemeyi okumamıza olanak sağladığı için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
 
Son düzenleme:

levon

Yeni Üye
18 Şub 2022
85
1,053
Sözleriniz için teşekkürler. Ama işin mimarı eankara'dır. Bende kendisine çok çok teşekkür ederim. Şunu da söylemeliyim. Bu mesajları yazan arkadaşlar da bence çok değerli. Çünkü negatif ya da pozitif tepki, yazar için beslenme kaynağıdır. sizin de ellerinize sağlık.
 
Üst