18 Mar 2022 #1 I ışılay Yeni Üye 30 Ara 2021 1 1 Bonelli çizimlerindeki Martin Mystere kitaplarında şu tekrarlanan çizimler dikkatinizi çekti mi? Amaç nedir acaba? Moderatör tarafında düzenlendi: 18 Mar 2022
Bonelli çizimlerindeki Martin Mystere kitaplarında şu tekrarlanan çizimler dikkatinizi çekti mi? Amaç nedir acaba?
18 Mar 2022 #2 Beymelikli18 Onursal Üye 26 Eyl 2014 20,333 58,680 Kendi Koltuğunda ışılay' Alıntı: Bonelli çizimlerindeki Martin Mystere kitaplarında şu tekrarlanan çizimler dikkatinizi çekti mi? Amaç nedir acaba?Ekli dosyayı görüntüle 3748 Genişletmek için tıkla ... İlk mesajın böyle olmamalıydı bence.. Moderatör tarafında düzenlendi: 19 Mar 2022
ışılay' Alıntı: Bonelli çizimlerindeki Martin Mystere kitaplarında şu tekrarlanan çizimler dikkatinizi çekti mi? Amaç nedir acaba?Ekli dosyayı görüntüle 3748 Genişletmek için tıkla ... İlk mesajın böyle olmamalıydı bence..
18 Mar 2022 #3 garfield67 Onursal Üye 19 Mar 2016 1,827 9,141 Ben bişeye benzetemedim... Bişey anlamadım, ama imalardan penis çizimine mi ben ziyor demek istiyorsunuz? Safsata diye gülüp geçiyorum...
Ben bişeye benzetemedim... Bişey anlamadım, ama imalardan penis çizimine mi ben ziyor demek istiyorsunuz? Safsata diye gülüp geçiyorum...
18 Mar 2022 #4 GüvenGüven Süper Üye 19 Ocak 2010 1,093 5,381 Bandırma Merhaba, öncelikle foruma hoşgeldiniz. Forum etiği gereği tamamı büyük harfle yazılmış mesajlar hoş karşılanmıyor. Bundan sonraki mesajlarınızda bu noktaya özen göstermenizi rica ederim. Diğer yandan ben de mesajın içeriğini anlayamadım. Bir başka görsel daha paylaşarak karşılaştırma mı yapmak istediniz? Forumda keyifle zaman geçirmenizi ve kalıcı dostluklar kurmanızı dilerim...
Merhaba, öncelikle foruma hoşgeldiniz. Forum etiği gereği tamamı büyük harfle yazılmış mesajlar hoş karşılanmıyor. Bundan sonraki mesajlarınızda bu noktaya özen göstermenizi rica ederim. Diğer yandan ben de mesajın içeriğini anlayamadım. Bir başka görsel daha paylaşarak karşılaştırma mı yapmak istediniz? Forumda keyifle zaman geçirmenizi ve kalıcı dostluklar kurmanızı dilerim...