Martin Mystere N.427 – Caccia al diamante (SBE Settembre 2025)

rasel

Yeni Üye
12 Kas 2010
96
2,067
Bilimkurgu disinda okudugum tek seri diyebilirim. Normalde boyle uzun serilere hic bulasmam ama bunu seviyorum. Ben genelde bir cizgi roman aradigimda Anna's Archive'den bakiyorum. Orada en sonra 425 vardi. Siz 426 ve 427'i nereden buldunuz? Orada daha yeni sayilar var mi?

Bir de sanirim bu +2 sene kurali geregi su anda forumda son olarak 216 paylasildi resmi olarak. Elinde daha yeni sayilarin taranmisi olan birisi varsa, bana ozelden yazabilir mi? Ona birsey sormak istiyorum.

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
5,149
57,060
Bilimkurgu disinda okudugum tek seri diyebilirim. Normalde boyle uzun serilere hic bulasmam ama bunu seviyorum. Ben genelde bir cizgi roman aradigimda Anna's Archive'den bakiyorum. Orada en sonra 425 vardi. Siz 426 ve 427'i nereden buldunuz? Orada daha yeni sayilar var mi?

Bir de sanirim bu +2 sene kurali geregi su anda forumda son olarak 216 paylasildi resmi olarak. Elinde daha yeni sayilarin taranmisi olan birisi varsa, bana ozelden yazabilir mi? Ona birsey sormak istiyorum.

Üstat, arşivimdeki dosyaların hepsini Forumda paylaştım. Bana İtalya'daki arkadaşımdan gelen dosyalardır. Aynı zamanda bu eserler Eurekaddl sitesinde de yayınlanmaktadır. Bu siteden üye olmadan 100Mb dosya indirme hakkı verilmiştir. İndirim çok yavaştır. Üye olmak ise ücrete tabi. Benim emekli maaşımdan başka gelirim olmadığı için üye olmak mali yönden beni zorlayan bir şey. Hard diskim sınırlı kapasitede olduğundan yeni gelen eserlere yer açmak için paylaştıklarımı silmek zorunda kalıyorum. Şayet silmediysem arşivimde olan sayıları Size gönderirim. İhtiyaç duyacağınız sayılar içinde dostlarımdan yardım isterim.

Bu arada paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.