Martin Mystére Lâl Kitap Klasik Maceralar Dizisi 016c - Dorian Gray Operasyonu

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,454
83,255
hiçbiryerde :)
Dorian Gray, Oscar Wilde'ın ünlü kahramanı,
Martin amcayla işi ne acaba?
mmkm16193a.jpg

mmkm16197.jpg

İçerde Martin amcanın "lal özel seri" macera listesi de var hatırlatayım dedim:
mmkm16196.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

okan1964

Onursal Üye
27 Ağu 2012
688
951
Sayın yeryüzü dostum, bu da mı yoksa silinen mürekkeple mi basılmış :) hemen okuyalım ..

çok teşekkürler..

Dindar Diker

Çeviri & Balonlama
11 Nis 2009
2,587
10,020
İzmir
İngiliz sanat camiasının ağır toplarından :) Oscar Wilde'ın ölümsüz eseri Dorian Gray'in Portresi'ni bilmeyen yoktur sanırım. Gray, asla yaşlanmayan bir karakterdir, ama bir şartla kendisine ait o meşhur tabloya bakmamak şartıyla... Baktı mı ne kadar yıl geçmişse aradan o kadar yaşlanacaktır. Hikayenin tamamını burada anlatmak istemiyorum. Ama çok fantastik bir eser olduğunun da altını çizeyim, arkadaşlar. Paylaşım için sevgili Cemil hocamıza çok teşekkür ediyorum, ellerine sağlık sayın hocam.

12 Şub 2010
15,002
549,196
Gerilim tadında bir macera

Martin Amca zor durumda kalıyor, macera bitince rahat bir nefes almak için önce okumak lazım:)

Teşekkürler sevgili dostum, sağol...

savok

Admin
30 Eki 2009
20,037
87,263
Kasımpaşa
Sen benim kahramanımsın, benim asla beceremeyeceğim kalın kitapları tarama işini başarı ile gerçekleştiriyorsun. Teşekkürler sevgili dostum..

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,457
309,609
Sevgili "yeryüzü",
büyük emek isteyen bu güzel paylaşımınız için teşekkür ediyorum.
Saygılarla...

bayrakzaf.gif

bayramozsahin

Yeni Üye
24 Ağu 2025
1
0
ya var ya harikasınız harika,
foruma biraz ümitsizce kayıt oldum açıkçası
2013 yılında çılmış bir konu ve paylaşımın dosyasının bu zamana kadar kalabileceğini hiç düşünmüyordum
bu kitabı bulabilmek için gecenin 2:30u şu an deli gibi interneti arıyorum ve burada bulabildim süper
ve konu 2013te açılmış
yıl 2025 iyi ki varsınız
dosya silinmemiş indirebildim
tekrardan payaşımda kimin emeği varsa, ayrıca bu siteyi yapanlara ve sitedeki herkese çok ama çok teşekkür ederim
iyi geceler

not: çocukluğumda okuduğum ve malesef taşınırken kaybettiğim martin mystere atlantis kitaplarından 2 kitap çok önemli benim için ve tekrar okumak istiyorum
biri buydu dorian gray operasyonu sayenizde buldum
bu konu aslında selfless imdb tt2140379 filmine de konu olan bir hikayeydi ama hiçbiryerde yazmadılar sadece martin mystere okuyanlar bu hikayeyi hemen tanıdı

diğer aradığım ise içinde 2 farklı hikaye olan bir kitaptı
hikayenin biri ipse dixit ifadeli stanislaw spilhaus isimli birinden bahseden, şurada detayı olan hiikaye
diğeri ise içinde "31 Aralık 1899" tarihi geçen bir hikaye, hikayede karbon testi yada bir takım testler yapılıyor ve tüm herşeyin tarihi 1899 gösteriyor,
sanki kısır döngüye girmiş bir yaşamın sürekli reset durumu gibi herşey 1899da başlamış sıfırlanmış
bu hikaye de netflixteki 1899'a ilham veren bir hikaye bana göre ama onlar bunu elbette kabul etmedi ve hiçbir yerde de bu yazmadı
yine benim gibi bu hikayeyi daha önce okuyanlar ben bunu bir yerden hatırlıyorum demiştir.
bu bahsettiğim kitapla ilgili bulabildiğim tek bilgi bunun zone x yada zona x serisinin ilk kitabı olduğu
kitabında adı da yanılıyor olabilirim ama imkansız makineler
bulabilen olursa ve bu konuya cevap yazabilirse çok sevinirim