Martin Mystere kırık linkler ve illuminati

Tibbiyeli

Yeni Üye
5 Kas 2012
13
6
Degerli uyeler;martin mystere toth'un kitaplari"meydan gazetesi" linki kirik ve serinin illuminati isimli kitabina ulasmayi cok istiyorum, bu iki konuda katki yapabilecek uyeler varsa sevinirim..(umarim yanlis yere yazmamisimdir)

abdullah

Çeviri & Balonlama
17 Nis 2011
1,366
3,564
Midgard
Degerli uyeler;martin mystere toth'un kitaplari"meydan gazetesi" linki kirik ve serinin illuminati isimli kitabina ulasmayi cok istiyorum, bu iki konuda katki yapabilecek uyeler varsa sevinirim..(umarim yanlis yere yazmamisimdir)

Kırık link butonunu kullanabilirdiniz. Konu açmanıza gerek yoktu.

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,992
23,472
Sarıyer
Martin Meydan Eki Toth'un kitabı 1-2-3-4 numaralı sayıların linki yenilendi.

Biz sana yardımcı olalım ama sen de bize yardımcı ol, İlluminati hangi serinin kaçıncı sayısı? Arama ile bir şey bulunmuyor.

Kırık linkleri, "kırık link" bildir tuşu ile bildirirsen, gereksiz mesaj trafiğini önlemiş hem de kırık linkin gözden kaçmasını engellemiş olursun.

Tibbiyeli

Yeni Üye
5 Kas 2012
13
6
Kirik link bildir butonunu simdi farkediyorum, cok tesekkurler, illuminati yeni martin mustere lal yayinlari bonelli comics 111. Sayi, cok sagolun

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,992
23,472
Sarıyer
110. sayı 2011 ortalarında yayınlandığından burada ancak yıl sonuna doğru paylaşılır sanırım. Mümkün mertebe çizgiroman satılan yerlerde rahatça bulunabilecek yayınları paylaşmak istemiyoruz. O nedenle 109. sayıda yarım kalan macerayı en azından şimdilik kafana takma, eskiden yayımlanmışlara dal ya da en yakındaki çizgiroman satış noktasına bir uğra.

İyi geceler, gerçekten tıbbiyeli isen, gelecekteki meslektaşım.

Tibbiyeli

Yeni Üye
5 Kas 2012
13
6
Yok hocam bitireli 4 yil istifa edeli 3 ay oldu,tusa calisiyorum, tustan sonra seriyi satin alirim o zaman..siz?