Martin Mystere 428 Le pagine perdute (SBE 2025-10-10)

rasel

Aktif Üye
12 Kas 2010
490
12,203
2026-02-10%2020.22.05.JPG

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,489
9,212
Sn. @rasel , ben de diyardaki diğer dostlar gibi çeviri çalışmalarınızı heyecanla takip ediyorum. Bir mesajınızda, bu işe Martin Mystere maceraları ile başladığınızı yazmanız benim için hoş bir sürpriz oldu. Bu İtalyanca Martin paylaşımınızdan yararlanarak, farklı serilerden Martin maceralarını çevirirseniz çok sevinirim demek istedim. Ayrıca, '' ne çevirsek '' başlığı altında dostların her çeviri isteğine aynen katılıyorum ! ( Tabii henüz çevrilmeyen Enki Bilal ya da Tardi gibi sanatçıların kitapları da dahil olmalı diye düşünüyorum. )

Başarılı çalışmalarınızın durmaksızın devam etmesini dilerim.

Son düzenleme:

rasel

Aktif Üye
12 Kas 2010
490
12,203
Sn. @rasel , ben de diyardaki diğer dostlar gibi çeviri çalışmalarınızı heyecanla takip ediyorum. Bir mesajınızda, bu işe Martin Mystere maceraları ile başladığınızı yazmanız benim için hoş bir sürpriz oldu. Bu İtalyanca Martin paylaşımınızdan yararlanarak, farklı serilerden Martin maceralarını çevirirseniz çok sevinirim demek istedim. Ayrıca, '' ne çevirsek '' başlığı altında dostların her çeviri isteğine aynen katılıyorum ! ( Tabii henüz çevrilmeyen Enki Bilal ya da Tardi gibi sanatçıların kitapları da dahil olmalı diye düşünüyorum. )

Başarılı çalışmalarınızın durmaksızın devam etmesini dilerim.
Ben forum yoneticileri ve ustadlari kadar yayinevi konusunu takip edemiyorum. Hangi yayinin yayinlanmasi dogrudur bilmiyorum. Kendim icin zaten arsivime guncell olarak cevirip atiyorum. Eger yonetim bir serinin paylasilmasini uygun gorurse, paylasabilirim. Yoksa yayinevlerini zor durumda birakmamak lazim.

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,489
9,212
'' Eger yonetim bir serinin paylaşılmasini uygun gorurse, paylasabilirim. Yoksa yayinevlerini zor durumda birakmamak lazim. '' diye açıklayarak çok doğru yazmışsınız Sn. @rasel. Zaten sizin de tahmin edeceğiniz gibi, mesajımdaki isteğimi , tabiiki diyar yayınlama kuralları çerçevesinde bildirmiştim. Paylaşımlarınızı merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkürlerimle .

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,740
26,392
ordu-turkey
Ben forum yoneticileri ve ustadlari kadar yayinevi konusunu takip edemiyorum. Hangi yayinin yayinlanmasi dogrudur bilmiyorum. Kendim icin zaten arsivime guncell olarak cevirip atiyorum. Eger yonetim bir serinin paylasilmasini uygun gorurse, paylasabilirim. Yoksa yayinevlerini zor durumda birakmamak lazim.
Değerli razel Martin maalesef ülkemizde pek ilgi görmüyor hele yan seriler hiç bence yaptığınız çevirileri koyun onlar sizin eseriniz sonuçta yönetimimiz bence iyi karşılar siz koyduktan belki iki yıl sonra yayınevi anca basar.

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
3,115
14,602
Martinlerin geliyor olmasına çok sevindim. Emeklerinize sağlık.