rasel
Aktif Üye
- 12 Kas 2010
- 490
- 12,203
Ben forum yoneticileri ve ustadlari kadar yayinevi konusunu takip edemiyorum. Hangi yayinin yayinlanmasi dogrudur bilmiyorum. Kendim icin zaten arsivime guncell olarak cevirip atiyorum. Eger yonetim bir serinin paylasilmasini uygun gorurse, paylasabilirim. Yoksa yayinevlerini zor durumda birakmamak lazim.Sn. @rasel , ben de diyardaki diğer dostlar gibi çeviri çalışmalarınızı heyecanla takip ediyorum. Bir mesajınızda, bu işe Martin Mystere maceraları ile başladığınızı yazmanız benim için hoş bir sürpriz oldu. Bu İtalyanca Martin paylaşımınızdan yararlanarak, farklı serilerden Martin maceralarını çevirirseniz çok sevinirim demek istedim. Ayrıca, '' ne çevirsek '' başlığı altında dostların her çeviri isteğine aynen katılıyorum ! ( Tabii henüz çevrilmeyen Enki Bilal ya da Tardi gibi sanatçıların kitapları da dahil olmalı diye düşünüyorum. )
Başarılı çalışmalarınızın durmaksızın devam etmesini dilerim.
Ben paylasim olup olmadigini takip etmemistim. Siz yok dediginiz icin biraz once paylastim.eurekaddl sitesinde Martin Mystere Speciale 42 yayınlanmış ama indirmek için üyelik gerekiyor. Elinde olan paylaşabilirse süper olacak. Hele çevrilse.
Değerli razel Martin maalesef ülkemizde pek ilgi görmüyor hele yan seriler hiç bence yaptığınız çevirileri koyun onlar sizin eseriniz sonuçta yönetimimiz bence iyi karşılar siz koyduktan belki iki yıl sonra yayınevi anca basar.Ben forum yoneticileri ve ustadlari kadar yayinevi konusunu takip edemiyorum. Hangi yayinin yayinlanmasi dogrudur bilmiyorum. Kendim icin zaten arsivime guncell olarak cevirip atiyorum. Eger yonetim bir serinin paylasilmasini uygun gorurse, paylasabilirim. Yoksa yayinevlerini zor durumda birakmamak lazim.