seymin
banned
- 15 Ağu 2009
- 223
- 237
Maksimum Carnage 14 in 1 : spiderman unlimited 01

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Seninde eline sağlık
İki yer haricinde ben beğendim;
Birincisi içinde küfür geçen kelime türev bir şeyle değiştirseydin keşke diyorum.Ama sakın günlük hayat deme onada olmasa daha iyidi.
İkincisi yazı fontu orjinale uymuş mutlaka ama nedense çizimin solukluğuna katkı yapmış gibi..
Bilkalarda okuyamadığımız (belkide benim kaçırdığım) macera idi.
Güzel idi ellerine sağlık..
teşekkürlergeçen seferki kadar kıyıcı ve kırıcı eleştiriler gelmediğine göre bayağı yol almışız demektir
eleştirilere cevap vereyim hemen. birincisi eleştiride, şarkı sözlerini çevirirken defalarca değiştirdim. bu son halinden de memnun olduğumu söyleyemem.hepimizin melodisini bildiği düğünlerde gelin gelirken çalınan düğün şarkısı var ya. onun sözlerini kendi meşrebine uygun olarak değiştirmiş casady. o yüzden çeviri çok zorladı beni. hiç kırmızı kostüme gönderme yapıldığını aklıma gelmedi.olabilir. bu da değişik bi bakış açısı.
öyle de çevrilebilirmiş böyle de.
ikincisi tamamen yanlış bi eleştiri zira diğer doktor, pournellayı uyarıyor önceden.. o yüzden doktoru dinlemeliydin diyor. kastettiği uyarı yapan diğer doktor.
hiç gücenmem zira ingilizce dersine ihtiyacım var. çünkü ben hiç ingilizce bilmiyorumhatta arasıra takıldığım yerlerde yardım talep etsem, ne dersin? özellikle deyimlerde çok zorlanıyorum.