Maksimum Carnage 06

seymin

banned
15 Ağu 2009
223
237
00c.jpg

Bu forumdaki son yayınladığım çalışma bu olacak... Bundan sonrakileri oluşturduğum şahsi blogumda yayınlayacağım.

cobra

Süper Üye
23 Kas 2009
526
1,402
İyide neden bir kısmını burada yayınlayıpta devamını yayınlamama kararı aldınız anlayamadım. Bu seriyi tamamladıktan sonra böyle bir karar alsanız daha etik olurdu .

seymin

banned
15 Ağu 2009
223
237
ortalık karışmış kapakta..:).çok sağol...

Herbirinin katkısı var çalışmada...

Glint, Sargon ve Snake
" o, anne adayıyla işimiz bitmedi"
"daha ziyade senin seviyene inmek için bi bahane"
"the deep'e dönersek"
çevirilerinde katkı sağladılar..

okan1964 ve abartman ise;
"assolistler gibi en son geldik değil mi"
ve
"demeç verme"
ibarelerinde katkı sağladılar...

Adlarını yadedmezsem nankörlük olurdu diye düşünüyorum :)

seymin

banned
15 Ağu 2009
223
237
İyide neden bir kısmını burada yayınlayıpta devamını yayınlamama kararı aldınız anlayamadım. Bu seriyi tamamladıktan sonra böyle bir karar alsanız daha etik olurdu .

Seriyi yarım bırakacak olsaydım etik olmazdı... Halbuki, ne olursa olsun seriyi bitireceğim.
Burada artık paylaşım yapmama kararımın sebepleri bende saklı kalsın şimdilik...

cobra

Süper Üye
23 Kas 2009
526
1,402
Seriyi yarım bırakacak olsaydım etik olmazdı... Halbuki, ne olursa olsun seriyi bitireceğim.
Burada artık paylaşım yapmama kararımın sebepleri bende saklı kalsın şimdilik...

Siz bilirsiniz , sadece buraya kadarını burada paylaştım devamını buradan takip edin demek benim paylaşım anlayışıma uymuyor. Bloğunuzda başarılar.

seymin

banned
15 Ağu 2009
223
237
Siz bilirsiniz , sadece buraya kadarını burada paylaştım devamını buradan takip edin demek benim paylaşım anlayışıma uymuyor. Bloğunuzda başarılar.[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]

En baştaki amacım bu olsaydı size hak verirdim. Başlangıçta, tamamını ve hatta çok daha fazlasını forumda paylaşmayı düşünüyordum. Ama sonrasındaki bazı gelişmeler beni böyle bi karar almaya itti. :mad:

dynamo

Onursal Üye
3 Eyl 2009
3,173
4,348
Paylaşım için çok teşekkürler.

Çevirinin sizi zorladığı anlaşılıyor.Sayı 5 ile 6 arasında epey zaman geçti.

seymin

banned
15 Ağu 2009
223
237
Paylaşım için çok teşekkürler.

Çevirinin sizi zorladığı anlaşılıyor.Sayı 5 ile 6 arasında epey zaman geçti.

Yoo...

Sandığınızın aksine neredeyse en hızlı tercümemdi.
Zaten çok az balon vardı. Konuşma yoğun bi hikaye değildi. aksiyon ön plandaydı.
Bitireli aylar olmuştu....

Aradan geçen zamanın, başka ve nahoş bi açıklaması var.