Leman Eksiklerin Yüklenmesi Hakkında

alper karaduman

Kıdemli Üye
2 Ağu 2020
116
601
Gönen
Sayın Yöneticiler

Leman'ın eksik olup, elimde olan sayıları aşağıda ki gibidir. Yüklemede sıkıtı çıkaracak sayı veya günlük yükleme sınırı var mıdır acaba ?

agevh1b.jpg
[/url][/IMG]

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,292
145,613
Paylaşırsanız mutlu oluruz. Yabancı çizgi paylaşımlarında sınırlamamız var. Ama günlük 5 adet yüklerseniz hem siz sıkılmaz hemde daha çok kişinin almasını sağlarsınız. Şimdiden teşekkürler.

BelaMatador

Onursal Üye
8 Mar 2011
449
5,316
İstanbul
Merhaba,

Paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Eksik sayılar geldikçe seviniyoruz.
Gandor08 üstad sayılardan dergilerin yayın tarihini fark etmemiş olabilir, prensip olarak yayın tarihi üzerinden 2 yıl geçmeden forumda eserlerin taranmış kopyalarını paylaşmıyoruz. 1512. sayıdan sonrasını paylaşmak için şu anda erken. 1512. sayıdan sonrasını ancak her hafta iki senesi doldukça paylaşmanız uygun olur. Bir süredir scanfan üstadımız iki senesi dolanları düzenli olarak paylaşıyor. Onun elinde hangi sayıya kadar vardır bilemiyorum. 1512. sayıdan önceki eksikleri paylaşırsanız bizi mutlu edersiniz.

Selamlar,
BM

alper karaduman

Kıdemli Üye
2 Ağu 2020
116
601
Gönen
Teşekkür ederim cevap için. 1512 de dururum.

Not: 1458. sayıyı bulamadım hiç bir yerde. Elinde olan varsa çok sevinirim. bu sayı yüzünden cilt haline getiremiyorum. :'(

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,208
77,115
Merhaba,

Paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Eksik sayılar geldikçe seviniyoruz.
Gandor08 üstad sayılardan dergilerin yayın tarihini fark etmemiş olabilir, prensip olarak yayın tarihi üzerinden 2 yıl geçmeden forumda eserlerin taranmış kopyalarını paylaşmıyoruz. 1512. sayıdan sonrasını paylaşmak için şu anda erken. 1512. sayıdan sonrasını ancak her hafta iki senesi doldukça paylaşmanız uygun olur. Bir süredir scanfan üstadımız iki senesi dolanları düzenli olarak paylaşıyor. Onun elinde hangi sayıya kadar vardır bilemiyorum. 1512. sayıdan önceki eksikleri paylaşırsanız bizi mutlu edersiniz.

Selamlar,
BM

Sevgili "BelaMatador",
Harici HD'e bakmam lazım ama son sayılara gelinceye kadar Leman'ların hepsi bende mevcut ve haftası geldikçe sunuyorum. İki yıl kuralına uymak gerekiyor. Tabii alternatif linkler de her zaman kabul görür.

Sevgili "alper karaduman" için:
Şu listedeki Sıralı Liste 1100'lü ve 1400'lü sayılarda çok eksikler var. Keşke hepsini tamamlayabilsek.

alper karaduman

Kıdemli Üye
2 Ağu 2020
116
601
Gönen
Sevgili "BelaMatador",
Harici HD'e bakmam lazım ama son sayılara gelinceye kadar Leman'ların hepsi bende mevcut ve haftası geldikçe sunuyorum. İki yıl kuralına uymak gerekiyor. Tabii alternatif linkler de her zaman kabul görür.

Sevgili "alper karaduman" için:
Şu listedeki Sıralı Liste 1100'lü ve 1400'lü sayılarda çok eksikler var. Keşke hepsini tamamlayabilsek.
Sayın scanfan
0-1456 arası eksiksiz cbr formatında yaklaşık yirmişerli cilt olarak mevcut. 1458 de takıldım kaldım.

veryabsurd

Çeviri & Balonlama
3 Ara 2014
498
6,346
Sevgili alper karaduman. Paylaşımlarınız için teşekkürler. Eksik sayfaları olan 1143, 1222, 1252, 1457 ve 1503. sayıları da paylaşırsanız çok güzel olur.

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,725
26,322
ordu-turkey
alper bey çok sağolun ülkede kalan tek mizah dergisi emekleriniz için minnettarım acele etmeden yavaştan 2 yıl kuralına uygun gidelim şimdiden sağolun.bu arada depremde ölenlere rahmet diliyorum.

Son düzenleme: