Selamlar,
Diyarın paylaşım ruhu inanılmaz bir iş başardı yine, emeği geçen herkese teşekkürler,
sizlerden ricam 133,135,136,137,142. sayıların linkleri sıkıntılı, tekrar teşekkür ederim.
tüm L-Manyak linklerimi güncelledim
Emeği geçenlere, tarayıcılarınıza, gözlerinize sağlık, bütün serinin tamamlanmasını bekledim ve arşive başladık, çok teşekkürler. Yalnız 1. sayı linki yok bilginize.
@Ertem Atıf Merhaba,Çok teşekkürler. Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum. Bu tip toplu paylaşımlarda tek tek değil de topluca indirme linkleri de var mı?
@ozkaikai yazmış olduğunuz mesajınızın 1 ve 2 nci üst mesajları okur musunuz?hepsini tek bir google drive yada mega upload dosyası olarak paylaşabilirmisiniz
Katkı sunma çabanız için teşekkür ederiz. Bu çabanızın çok kolaylaştırıcı olduğu açık. Ancak toplu paylaşımlar forumların doğasına uygun değil. Biz her bir konuda yorum yapılsın, verilen katkılarla konular zenginleşsin istiyoruz. Sizin iyi niyetle yapmak istediğiniz şey bu manada sınırlayıcı. Bu nedenle toplu paylaşımı forum kurallarımızda da belirttiğimiz üzere onaylayamıyoruz.herkesin eline sağlık. bende buradan ve başka kaynaklardan topladığım arşivi üzerinde biraz çalışarak tek parça haline getirdim. yani bir sayı bir pdf dosyası olacak şekilde. bunları da rarla sıkıştırıp torrent halde paylaşmayı düşünüyorum ki herkes faydalansın. yöneticiler uygun görürse tabi ki.
Katkı sunma çabanız için teşekkür ederiz. Bu çabanızın çok kolaylaştırıcı olduğu açık. Ancak toplu paylaşımlar forumların doğasına uygun değil. Biz her bir konuda yorum yapılsın, verilen katkılarla konular zenginleşsin istiyoruz. Sizin iyi niyetle yapmak istediğiniz şey bu manada sınırlayıcı. Bu nedenle toplu paylaşımı forum kurallarımızda da belirttiğimiz üzere onaylayam
Anlıyorum. Üstteki mesajlarda da durumu belirtmişsiniz fakat ben biraz geç gördüm. teşekkür ederim dönüş ve anlayışınız için. iyi forumlar.Katkı sunma çabanız için teşekkür ederiz. Bu çabanızın çok kolaylaştırıcı olduğu açık. Ancak toplu paylaşımlar forumların doğasına uygun değil. Biz her bir konuda yorum yapılsın, verilen katkılarla konular zenginleşsin istiyoruz. Sizin iyi niyetle yapmak istediğiniz şey bu manada sınırlayıcı. Bu nedenle toplu paylaşımı forum kurallarımızda da belirttiğimiz üzere onaylayamıyoruz.