Kung-Fu (Kung-Fu) dizisi

Beymelikli18

Onursal Üye
26 Eyl 2014
18,896
52,494
Kendi Koltuğunda
Kung-Fu (Kung-Fu) dizisi 1-2 sezon arşivimden paylaşacağım nasip olursa
İmparatorun yeğenini öldürdüğü için Çinden kaçan Chaine'nin her bölüm bir kasabaya yolu düşer. Kovboyların çağıdır dizinin geçtiği dönem. Neredeyse her bölümde yolunun düştüğü kasabada ırkçı yaklaşımlarına maruz kalır ya da tanık olduğu bir haksızlık karşısında güçlülere müdahale eder. Kendi halinde, yalınayak dolaşan bu biçare görünüşlü adam her defasında küçük görülür, alay edilir, dövülmeye çalışılır. Ancak Chaine çok iyi bir dövüşçüdür, her zaman kazanan o olur. Kasabada tanık olduğu olaylarla, Uzakdoğu tapınağındaki eğitimi sırasında öğrendikleriyle sık sık bağlantılar kurar. Tapınaktaki hocalarının sözleri ona yol gösterir. Sakin bir dizidir Kung Fu, çizgi roman öğelerini de içinde barındıran yalın ama etkili hikayeleri vardır. Çinlilere, siyahlara, Kızılderililere yapılan ırkçılık sıkça yer bulur bu dizide ve Kwai Chang Caine her bölümde insan olma dersi verir.






Kung Fu(1972-1975), başrolünde David Carradine'ın oynadığı ödül kazanmış bir Amerikan TV dizisidir. Ed Spielman tarafından tasarlanmış, Jerry Thorpe tarafından yönetilip üretilmiş ve Herman Miller (kendisi ayrıca yardımcı yazar ve yardımcı üreticisidir) tarafından geliştirilmiştir. David Chow ise teknik ve kung fu danışmanlığını yapmıştır.
Kung Fu, Şaolin rahibi Kwai Chang Caine'in vahşi Amerika'da, sadece dövüş sanatları yetenekleri ile donanmış olarak, üvey kardeşi Danny Caine'yi arama maceralarını anlatır. David Carradine yetişkin Caine'yi, Rad Pera ise genç Caine'yi canlandırır. Devamlı rollerde Keye Luke (kör Usta Po) ve Philip Ahn (Usta Kan) bulunur.
!. Sezonİlk bölüm 0. Blm
 
Son düzenleme:

konuray_t_m

Süper Üye
3 Ağu 2010
926
1,968
istanbul
Ellerinize sağlık.Gençlik dönemimde çalışıp okumaktan ancak bir bölümünü seyredebildiğim diziyi bana hatırlattınız.Çok teşekkür ederim.Sezonluk dizide tamamını bulabildim sayenizde.
 

balkatan

Onursal Üye
5 Tem 2009
999
4,702
Eline sağlık dostum. Ne demiş atalarımız:
"İyilik yap, denize at. Balık bilmezse, Halik bilir."
 
Üst