arkadaşlar e-dergimiz için köşe yazıları hazırlayacak,makale yazacak dostlarımızın katkılarını bekliyoruz..istekli arkadaşlar benimle irtibata geçebilirsiniz..
Arkadaşlar daha önce birçok forumda yazmışlığım vardır emüsaadenizle bu dergide de yazmak istiyorum eğer derginin çıkış tarihi yazı formatları ölçüleri hakkında bilgi sahibi olursam
canım arkadaşım belli bir konudamı yazacağız yoksa rasgelemi takılacağız?
bende yazmak isterim.rahmetlik web türkiyede bir şeyler yazmaya çalışmıştım.
her konuda yazabilir miyiz ?
Maaşı haftalık mı yoksa aylık mı olarak veriyorsunuz?
sevgili BÜYÜKBEYAZ ufaktan bir yazı hazırlıyorum dergi için bir kaç güne hazır ederim.. umarım hoşnut kalınır. konusu sizle benim aramda kalsın okuyunca görsünler![]()
Peki , yayınlarım .Sevgili ralix, sen çalışmalarından bize örnekler ulaştır, gerekli değerlendirme ve düzeltmeleri yapar,, uygunsa seve seve yayınlarız .
merhabalar, e dergiyi takip ediyorum. özellikle karikatürler bölümü ilgimi çekti. bende kendi capımda karikatür ciziyorum. . tarayıcım yok, o yüzden a4 kağıdına çizip yollayabilirim.
kemalkoc50@gmail.com benim mail adresimdir. bana bir adres yazarsanız vereceğiniz adrese karikatürlerimi posta ile yollarım. teşekkürler.
özellikle çizgi romanlar hakkında köşe yazısı ya da makale yazabilirim... bir tane isterseniz gönderebilirim...
merabalar sıtenızı yenı ulastım ancak dergıyı daha oncede duyuyordum ancak pekde onemsemedım dogrusu ancak sımdı bazı seylere on yargılı yaklasımda bulundugumu anladım gercekten basarılı hatta cok cok guzelde dıyebılırım 30yıldır yaklasık amatorlugu saymıyorum cızıyorum ve cızgılerımın seneryosunuda kendım yazmaya gayret edıyorum bende eger uygun konu ve cızımlerle aranıza katılmaktan mutluluk duyarım basarılarınızın devamını tum kalbımle dılerım herkeze saygı sevgıler.I MYTH
dergi sırf çizgi roman üstünemi ?