KIZILMASKE CİLT 2 ve KLASİK THOR CİLT BİR BÜYÜLÜ DÜKKANDA SATISTA

savok

Admin
30 Eki 2009
20,057
88,234
Kasımpaşa
Tabi bizim buralar samimi ortam.. Öyle kasmaya filan gerek yok.. Rahat rahat yazabilirsin .. filanca kitaplar satışta.. Ancak burası da en azından bir kapak resmi, bilmem ayrı konu başlığı ister en azından.. Hani iyi de olur.. İşimizi biraz görsel ya o bakımdan.. Yoksa kapak resmi nedir ki? Zaten o kitaplardan bu forumda almak isteyenlerde olmaz ya..

Büyülü Dükkan

Onursal Üye
25 May 2011
647
1,478
Tabi bizim buralar samimi ortam.. Öyle kasmaya filan gerek yok.. Rahat rahat yazabilirsin .. filanca kitaplar satışta.. Ancak burası da en azından bir kapak resmi, bilmem ayrı konu başlığı ister en azından.. Hani iyi de olur.. İşimizi biraz görsel ya o bakımdan.. Yoksa kapak resmi nedir ki? Zaten o kitaplardan bu forumda almak isteyenlerde olmaz ya..
Sevgili savas dun acele ile girdiğim için kapakları koyamadım kusura bakma kapakları büyülü dükkan ın sitesinden ve face sayfalarındanda takip edebilirsiniz..
Ayrıca koyamadığmız resimlerdeki hassayitenizi burda resim koymayan arkadaşlara göstermemeniz gördüğümüz ilginin göstergesi olsa gerek ilginiz içim ayrıca teşekkür ederiz...

bayposta

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
21 Ocak 2011
2,033
22,550
kzlmaske2nqn.jpg

thor1.jpg

Kitapları gönder kapaklarını ben eklerim İlyas'ım. (espriye bak)

Son düzenleme:
12 Şub 2010
15,001
551,087
Klasik serileri seviyorum

Yenileri gibi başdöndürücü:) değil

Bir de buscema çizimi ise, değmeyin keyfime

Kolimi gönder artık sevgili İlyas:)

Demirbaş Yayıncılık

Kıdemli Üye
26 Kas 2012
139
423
KLasik thor kronolojik çıkıyor 4 üncü ciltten başlıyor.Büyülü dükkan yeni bir kronolojik(orjinal macera sıralı) yayıncılık sistemi uyguluyor.Dünyada eşi benzeri yok arkadaşlar.