Kit Karson Huzurevinde Yaşlanmış ve Teks Hakkında sohbet ediyor.

daltas

Çeviri & Balonlama
14 Haz 2009
1,682
147,598
Bu kitabı ben 2017'de yayınladım ve hâlâ burada:

Tex Renkli Maceralar Serisi : Grafik Roman 01 Efsane ve Kahramanı

Kendiniz yapmış gibi hem de bu forumda! Herhalde yayınladığım kitap gruplarında yeralan aşağıda da verdiğim yazıyı okumadınız!

Yayınlarım için koyduğum linkler tüm dünyaya açıktır. Herkes İhtiyaç duyduğu her yerde yayınlayabilir, tek dileğim benim el emeğim göz nurum olan bu eserleri birilerin çıkıp kendi kafasına göre "düzenleme, tam macera, ağartma, karartma, derleme, klonlama vs. vs." isimleri altında kendi imza ve mührüyle yayınlayıp, sahiplenecek kadar kendini küçük düşürmemesi!

bilgehansadi

Yeni Üye
24 Eki 2025
15
16
Bu kitabı ben 2017'de yayınladım ve hâlâ burada:

Tex Renkli Maceralar Serisi : Grafik Roman 01 Efsane ve Kahramanı

Kendiniz yapmış gibi hem de bu forumda! Herhalde yayınladığım kitap gruplarında yeralan aşağıda da verdiğim yazıyı okumadınız!

Yayınlarım için koyduğum linkler tüm dünyaya açıktır. Herkes İhtiyaç duyduğu her yerde yayınlayabilir, tek dileğim benim el emeğim göz nurum olan bu eserleri birilerin çıkıp kendi kafasına göre "düzenleme, tam macera, ağartma, karartma, derleme, klonlama vs. vs." isimleri altında kendi imza ve mührüyle yayınlayıp, sahiplenecek kadar kendini küçük düşürmemesi!
Daltas kardeş. Ben bu siteye 1 ay evvel üye oldum ve bu Teks kitabını bu siteden almadım. Başka yerden almıştım yıllar evvel. Ve bu sitede de göremedim. Yani sizden almadım. Mamafih, böyle düşünüyorsanız benim "konu"mu silebilirsiniz. Ben nasıl silineceğini bilmiyorum. Tekrar özür dilerim