Kinowa (Demirbaş Yayınları) Sayı 08

altan

Yönetici
23 Eyl 2011
3,197
134,847

İyi okumalar...

e3ntw9y30laqd8bzs.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,223
38,352
İstanbul
@altan üstadım, müthiş paylaşımlarınla bizi çizgi romana boğdun. Çok teşekkür ediyorum.

Sayfa 3 den sayfa 12 ye geçiyor. Acaba nerede hata yapıyorum??😂

Sayfa sıralamasında sorun olmuş. Bazen olabiliyor böyle.

Raporlama yoluyla da aynı sorunu bildiren dostlarımız oldu. Ama sevgili dostlar, buradaki karışıklığı gidermek pek büyük bir iş degil. Sorunu bildirip, başkalarının çözüm üretmesini beklemek yerine çözümün parçası olunabilir mi acaba?

Sayfa karışıklığını bu kez ben düzeltmeyeceğim. Bekleyeceğim :)

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
4,689
13,804
@altan üstadım, müthiş paylaşımlarınla bizi çizgi romana boğdun. Çok teşekkür ediyorum.

Sayfa sıralamasında sorun olmuş. Bazen olabiliyor böyle.

Raporlama yoluyla da aynı sorunu bildiren dostlarımız oldu. Ama sevgili dostlar, buradaki karışıklığı gidermek pek büyük bir iş degil. Sorunu bildirip, başkalarının çözüm üretmesini beklemek yerine çözümün parçası olunabilir mi acaba?

Sayfa karışıklığını bu kez ben düzeltmeyeceğim. Bekleyeceğim :)
https://www.mediafire.com/file/8ujjyloyzd68kll/KINOWA+DY+08+-+sayfa+düzenlemesi+yapıldı.cbr/file
Paylaşımda ve emeği olan @altan üstadıma tekrar teşekkürlerimle
Sayfa düzenlemesi yapıldı. gerekli yere taşınabilir.
@direnc11 üstadıma da ayrıca teşekkür ederim.
Sevgiler saygılar

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,223
38,352
İstanbul
https://www.mediafire.com/file/8ujjyloyzd68kll/KINOWA+DY+08+-+sayfa+düzenlemesi+yapıldı.cbr/file
Paylaşımda ve emeği olan @altan üstadıma tekrar teşekkürlerimle
Sayfa düzenlemesi yapıldı. gerekli yere taşınabilir.
@direnc11 üstadıma da ayrıca teşekkür ederim.
Sevgiler saygılar
@aziz balıkçı üstadım,

Yüzlerce kişinin indirdiği bir eserle ilgili düzenleme yapan hiç kimse çıkmasaydı derin bir hayal kırıklığı yasayacaktim. Sayfa düzenlemesi ve yeni link için çok teşekkür ediyorum. Yeni linki ana mesaja taşıdım.