Kinowa (Demirbaş Yayınları) Sayı 04

altan

Yönetici
23 Eyl 2011
3,167
131,335

İyi okumalar...

e3ntuzn3l860ljquw.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

siryok

Süper Üye
12 Haz 2009
32
62
Çok teşekkürler sayın Altan. Ancak sanki eksik sayfa var. 3. Sayfadan 12. Sayfaya geçiyor. Acaba benmi eksik indirdim? İndiren arkadaşlar bir kontrol edebilirmi?? Herşey için çok çok teşekkürler..

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,181
38,057
İstanbul
Çok teşekkürler sayın Altan. Ancak sanki eksik sayfa var. 3. Sayfadan 12. Sayfaya geçiyor. Acaba benmi eksik indirdim? İndiren arkadaşlar bir kontrol edebilirmi?? Herşey için çok çok teşekkürler..

Aslında sayfa eksiği yok ama başlangıçtaki birkaç sayfa numaralandırmasında sıkıntı olmuş. Karışıklığın giderildiği dosyayı barındıran bağlantı adresini ana mesaja ekledim. Bu vesileyle @altan üstadıma olağanüstü katkıları için bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum.

siryok

Süper Üye
12 Haz 2009
32
62
Ve yıldırım hızıyla düzeltilmiş yeni kinowa elimizin altında)) çok teşekkürler sayın Altan ve sayın direnç11. Bu kadar hızlı sayfa numaralarını nasıl yaptınız diye sormuyorum.. sizden herşey beklenir))❤️❤️❤️ iyiki varsınız 🍀 . Bu arada essegesse yerine çizen ressamın sahneleri, özellikle atlar pekos Bill deki karelere çok benziyor. Benzesin zaten, çünkü ben 1950 Pekos Bill çizimlere bayılırım)))