Kinova Nebulası !!!

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,054
9,434
Kastamonu

Yukarıdaki resimde mavi daire içine aldığım bölgedeki Kinova figürüne dikkat edin! (Yoksa Kinova yerine Uzaylı mı desek?) Resmi yüzde 300 büyütünce daha iyi görünüyor.

Bunu benim yaptığımı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Resmi az önce, ahanda şu Mynet haber sayfasından indirdim:

Habere tıklayıp, peş peşe ekledikleri resimlerin sondan 15.sine bakarsanız şaka yapmadığımı görürsünüz!

Uzayda çizgi roman sevenlerin de bir nebulası varmış!.. (Yoksa ırkçı bir nebula mı desek?)

Yaşasın Hubble!..

mustibey

Süper Üye
23 Ara 2010
2,232
5,397
Eh! Bu kadar dert-sorun dururken böyle bir haberi atlamak bize de pek yakışmazdı zaten! Ellerinize sağlık.

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,054
9,434
Kastamonu
Eh! Bu kadar dert-sorun dururken böyle bir haberi atlamak bize de pek yakışmazdı zaten! Ellerinize sağlık.
Dertlerinin, sorunlarının tadını (Eğer bir dert ortağın yoksa) Marko Paşa veya Meram Bağları forumlarında doya doya çıkarabilirsin arkadaşım.

Kaç yıldır Çizgi Diyarı üyesiyim, ilk kez birisi bir başkasına "Yazacak bu mu kaldı?" diyor.

Sinan Atik

Yönetici
13 Haz 2011
2,414
6,765
Ankara
Üstat siz olayı aşmışsınız. Biz hala bulutlarda benzetmeler yaparken, siz bulutsularda, nebulalarda yapıyorsunuz. Saygı duydum :)

mustibey

Süper Üye
23 Ara 2010
2,232
5,397
Çok alıngansınız yüce "hadon" haddimize mi size öyle laf etmek!! Öyle akademik ve önemli konulara değiniyorsunuz ki... Notunuz için teşekkür ederim, ilgili yerlere "baş vurma" konusunda gereğini yapacağım. Emeğinize sağlık. (Forumdaşlar beni bağışlasın!)

Son düzenleme:

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,054
9,434
Kastamonu
Arkadaşım! Yazdıklarını görünce ilk olarak "Karınla kavga mı ettin?" deyip geçmeyi düşünmüştüm. Bundan, çok özel kavga konuları çıkarabileceğini düşünerek vazgeçtim.

Alçakgönüllü bir insan olduğumu iddia edemem ama şurada yazdıklarından anlaşılıyor ki kibir senin paçalarından dökülüyor.

Yaptığın şeye ajitasyon dendiğini biliyor olsan gerek; bunu yaptıktan sonra sanki kavga çıkarmayı ben istiyormuşum gibi neden "Forumdaşlarından" özür diliyorsun ki? Sessiz kalmam mı gerekiyordu?

İşine git!

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,742
45,649
denize sıfır
Forumda ucu çizgiromana değen her şeyi tartışırız, konuşuruz. Beğendiğimiz ilgimizi çeken konulara bakarız, ilgimizi çekmiyorsa uğramayız.
Birbirimizi kırmak için hiçbir sebep yok.
Herkes köşelerine deyip sizleri saygıyla selamlıyorum.:)

Ufak bir not, Kinova'yı çok severim.:)